GNTM 3: Πώς υποδέχθηκε το Τwitter την επιστροφή των παικτών;

GNTM 3: Πώς υποδέχθηκε το Τwitter την επιστροφή των παικτών;

Τα σχόλια που έκαναν ήταν αρκετά εύστοχα

Το επεισόδιο που όλοι περιμέναμε ήρθε και η επιστροφή των παικτών είναι πια γεγονός. Ηρακλής, Εμάνουελ, Παρασκευή και Ξένια επέστρεψαν στο σπίτι του Greece’s Next Top Model έπειτα από επιλογή του Joel Bough, head of scouting του Elite London, που είναι και το μεγάλο έπαθλο. Πώς πήρε όμως το Twitter την επιστροφή των παικτών;



Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η στάση της Ξένιας, η οποία άμα τη επιστροφή της έβγαλε έναν αρκετά περίεργο χαρακτήρα και μία σχεδόν κακία, ενώ το αποκορύφωμα ήταν πως πήγε και εντάχθηκε στην πλευρά των campaign (aka Αιμιλιάνο, Ηρακλής, Εμάνουελ, Σήφης, Μαρινέλλα και Μαριαγάπη) και φάνηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με τον Δήμο, από τον οποίο και έφυγε όταν ήταν ζευγάρι στη φωτογράφιση με τους γάμους.

Το Twitter δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με την επιστροφή των τεσσάρων παικτών και το έδειξε στα σχόλιά του, ενώ δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη και η στάση της Ξένιας. Ο Δημοσθένης μάλιστα ζήτησε από την Ξένια να της μιλήσει για να της ζητήσει και συγνώμη, ωστόσο εκείνη δεν γύρισε ποτέ να του μιλήσει, δημιουργώντας μία πάρα πολύ κακή εικόνα για τον εαυτό της προς αυτούς που τη βλέπουν έξω.

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποια στη gallery που ακολουθεί.