Η μεγάλη ήττα της Angelina Jolie και το αίτημα που απορρίφθηκε

Η μεγάλη ήττα της Angelina Jolie και το αίτημα που απορρίφθηκε

Ο Brad μάλλον παίρνει προβάδισμα!

Υπήρξε ως γνωστόν το πιο λαμπερό και ισχυρό ζευγάρι της προηγούμενης δεκαετίας. Το προσωνύμιο Brangelina κατάφερε να γίνει διάσημο σε όλο τον κόσμο, και δύσκολα εντόπιζες άνθρωπο που δεν είχε ιδέα ποιοι είναι οι δύο μεγάλοι stars.

Και κάπως έτσι, έπειτα από έναν θυελλώδη έρωτα, έναν γάμο και 6 παιδιά, ένα ωραίο απόγευμα-στην Ελλάδα βασικά-αποφάσισαν να ανακοινώσουν το διαζύγιό τους! Έκτοτε, ξεκίνησε μία απίστευτη δικαστική περιπέτεια, η οποία κρατάει ακόμη, με τους δύο πρώην συζύγους, να έχουν θέσει ως προτεραιότητα των επιμέλεια των παιδιών.

Και τώρα, μαθαίνουμε για ακόμη μία… αναταραχή στις φαινομενικά καλές σχέσεις Angelina - Brad, με την Angie να ζητά την απομάκρυνση του Δικαστή John W. Ouderkirk, από την υπόθεση.

Το παράδοξο βέβαια, είναι ότι ο εν λόγω δικαστής, είναι αυτός που πάντρεψε το διάσημο ζευγάρι το 2014, κάτι που η Angie φαίνεται να αγνοεί, καθώς τον κατηγορεί για φιλικές σχέσεις με την ομάδα υπεράσπισης του Brad.

Το γεγονός βέβαια διαψεύστηκε από την πλευρά της star, ως υπερβολικό, μιας και τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του Δικαστή. Πάντως, είτε είναι αλήθεια είτε όχι, το αίτημα της Angelina απορρίφθηκε, και ο Δικαστής θα συνεχίσει τα καθήκοντά του.

Δες την παρακάτω gallery: