GNTM3: Η φωτογραφία που επέλεξε ο Σήφης και το πρώτο ποστ μετά την αποχώρηση

GNTM3: Η φωτογραφία που επέλεξε ο Σήφης και το πρώτο ποστ μετά την αποχώρηση

Ο Σήφης δεν περίμενε να αποχωρήσει

O Σήφης Φανταράκης από τα Χανιά, ο οποίος σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία και τον τελευταίο χρόνο ασχολείται με το μόντελινγκ ήταν τελικά εκείνος ο παίκτης που αποχώρησε χθες βράδυ (16/11/2020) από το GNTM 3 και παρά το γεγονός πως από τη φωτογράφιση των παιδιών οι πιο αδύναμες φαίνονταν να είναι οι δύο κοπέλες που επέστρεψαν, η Ξένια και η Παρασκευή.

Ο 20χρονος που εντυπωσίασε τους κριτές από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο πλατό, από τις οντισιόν ακόμα του GNTM 3 έφυγε αφήνοντας πίσω 11 πια παίκτες να διεκδικούν τον τίτλο του Greece's Next Top Model για το 2020.

Ο παίκτης από την Κρήτη, έκανε μάλιστα και το πρώτο του post στο Instagram επιλέγοντας μια φωτογραφία που άφηνε ακάλυπτους τους κοιλιακούς του. Άλλωστε, ο Άγγελος Μπράτης είχε τονίσει στην πρώτη οντισιόν του παίκτη πως το σώμα του θυμίζει γλυπτό.

«The Beginning Of The End.

Μια ξεχωριστή εμπειρία φτάνει και για μένα στο τέλος της. Δεν μετανιώνω στιγμή με την απόφαση μου να συμμετάσχω, νέες εμπειρίες και γνωριμίες αλλά και όμορφες στιγμές. Έμαθα πολλά και θα μάθω ακόμα περισσότερα...Άλλωστε τώρα ξεκινάμε..!!!», έγραψε ο Σήφης, ανακοινώνοντας παράλληλα στα stories του πως έκλεισε συμφωνία με πρακτορείο μοντέλων.

Στις πρώτες δηλώσεις πάντως μετά το παιχνίδι, ο Σήφης ήταν ξαφνιασμένος μιας και δεν περίμενε να αποχωρήσει.