Οι νέες φωτό του Chris Hemsworth να γυμνάζεται είναι ό,τι πιο hot είδαμε

Οι νέες φωτό του Chris Hemsworth να γυμνάζεται είναι ό,τι πιο hot είδαμε

Πόσο ωραίος άντρας

Τον Chris Hemsworth τον γνωρίσαμε καλύτερα στον ρόλο του Thor στις ταινίες τις Marvel και φυσικά για εμάς ήταν (και είναι) ένας από τους πιο ωραίους άντρες του Hollywood. Eίναι αν όχι ο πιο sexy, ένας από τους πιο sexy άντρες ηθοποιούς, σε σημείο που τον συγκρίνουμε ακόμη και με τον Brad Pitt. Στο Instagram account του θα βρεις όσες φωτογραφίες θέλεις για να πειστείς πως είναι πραγματικά κούκλος.

Και οι νέες φωτογραφίες του που είδαμε επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά τα λεγόμενα μας. Ο 37χρονος ηθοποιός φωτογραφήθηκε για γνωστό brand ρολογιών να γυμνάζεται, και οι φωτό ήταν ό, τι πιο hot είδαμε σήμερα. Έχει ένα πάρα πολύ γυμνασμένο σώμα και αυτό άλλωστε το θυμόμαστε και από τις ταινίες της Marvel που είχε τύχει να υπάρχουν πλάνα του χωρίς μπλούζα.


https://www.instagram.com/p/CHrosr_jcnn

Οι φωτογραφίες του αυτές μας έφτιαξαν τη μέρα και είμαστε σίγουρες πως αυτή η Τετάρτη θα πάει πολύ καλά, έχοντας απέναντί μας τις φωτό του Chris Hemsworth. Μέχρι που σκεφτόμαστε να τον βάλουμε φόντο στον υπολογιστή μας. Ωστόσο πριν σε παραπέμψουμε να δεις πόσο hot και κούκλος είναι, πού μπορούμε να ψηφίσουμε για τον πιο sexy άντρα της χρονιάς;