GNTM 3: To challenge που έκανε το twitter να κριντζάρει

GNTM 3: To challenge που έκανε το twitter να κριντζάρει

Αυτή ήταν σίγουρα η πιο… φυσική φωτογράφιση.

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM ξεκίνησε με φωνές και συγκεκριμένα με τις φωνές του Καράβα και της Ζεν, ο λόγος; Έκαναν έφοδο στα δωμάτια των παιδιών με σκοπό μια άκρως φυσική φωτογράφιση.

Τα παιδιά ξάπλωσαν σε ένα κρεβάτι, μέσα στη μέση ενός χωραφιού και έπρεπε να φωτογραφηθούν σαν να ξύπνησαν μόλις. To concept ήταν εμπνευσμένο από το χιλιοειπωμένο wοke up like this challenge.

Στη συνέχεια φτιάχτηκαν, βάφτηκαν ελαφρώς, φόρεσαν πιο sexy πιτζάμες και φωτογράφησαν τον εαυτό τους κάπως πιο επαγγελματικά. Η αλήθεια είναι ότι μερικών οι φωτογραφίες ήταν σχεδόν όμοιες. Καθώς η Ζεν και ο Καράβας με όλους τους διαγωνιζόμενους έβλεπαν τις φωτογραφίες να σου τονίσουμε ότι τα σχόλια ήταν αρκετά. Ο Αιμιλιάνο δεν έμεινε ικανοποιημένος με τα σχόλια, ιδίως της Ζεν που τον αποκάλεσε μπουνταλά.

Πάντως, το challenge το κέρδισε η Λία και μοιράστηκε το δώρο της με τον Ανδρέα. Το έπαθλο ήταν μια επίσκεψη στο ατελιέ του Μπράτη.





Αυτό που σίγουρα πρέπει να σου πούμε για τη σημερινή πρώτη δοκιμασία είναι ότι οι θαυμαστές του show τρελάθηκαν και ενθουσιάστηκαν με τα παιδιά. Τι κάνουν λοιπόν οι χρήστες του twitter όταν ενθουσιάζονται; Φυσικά τα καλύτερα tweets!


Δες στη gallery τα tweets.