Τι θέλει ο Σταύρος Βαρθαλίτης στο σημερινό σετ του GNTM;

Τι θέλει ο Σταύρος Βαρθαλίτης στο σημερινό σετ του GNTM;

Τι να θέλει ένας master chef σε διαγωνισμό μοντέλων;

Μετά την προσθήκη των τεσσάρων παικτών ξανά στο παιχνίδι και έπειτα από την αποχώρηση του Σήφη, η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model, είναι τουλάχιστον ηλεκτρισμένη!

Τα επίδοξα μοντέλα τα δίνουν όλα για όλα με σκοπό να φτάσουν στην τιμητική θέση του νικητή και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, άλλωστε γνωρίζεις πολύ καλά ότι πλέον όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Το χθεσινό concept έβαλε σε ένα αγωνιστικό κλίμα τους παίκτες και σήμερα το πρόγραμμα έχει χαλάρωση και… καφέ.

Το σετ σήμερα θέλει τα μοντέλα ξαπλωμένα σε ένα κρεβάτι και με χαλαρό ύφος να φέρνουν εις πέρας την καμπάνια του… καφέ. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;
Ο Ηρακλής και ο Emmanuel μοιράζουν τα ντισαβαντάζ τα οποία είναι ο μισός χρόνος από όλους. Ο Ηρακλής έδωσε το δικό του στην Παναγιώτα και ο Emmanuel στον Δημοσθένη. Το αβαντάζ τους από την άλλη είναι ότι θα έχουν από δύο ωτοασπίδες στο σετ. Εν τω μεταξύ κανένας δε θα είναι μέσα στο σετ.



Τα μοντέλα θα πρέπει να ποζάρουν και να μείνουν ανεπηρέαστα από τους εξωτερικούς παράγοντες που θέλουν να τους αποσυντονίσουν. Σε αυτό τον ρόλο βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο master chef… έρωτας αλήτης, Σταύρος Βαρθαλίτης. H «δουλειά» του ήταν να αποσυντονίσει τον Edward και τα κατάφερε περίφημα.