Ο Βrad Pitt μοιράζει φαγητό σε φτωχές οικογένειες… λες και δεν τον λατρεύαμε ήδη

Ο Βrad Pitt μοιράζει φαγητό σε φτωχές οικογένειες… λες και δεν τον λατρεύαμε ήδη

Πού να στείλουμε προτάσεις γάμου τελοσπάντων; 

Έχει παραδεχτεί αρκετές φορές, μιας και στις συνεντεύξεις του φροντίζει να είναι πάντα ειλικρινής, ότι στις αρχές της καριέρας του και με την ξαφνική δημοσιότητα και δόξα, τα πράγματα ξέφυγαν κάπως από τον έλεγχό του. Ήταν η εποχή των καταχρήσεων, των ξέφρενων πάρτι και όλων των υπόλοιπων που συνόδευσαν τις ταραγμένες, αλλά τόσο iconic δεκαετίες των ‘80s και ‘90s.

Έκτοτε, ο Brad Pitt, συνέχισε να είναι το απόλυτο αρσενικό του Hollywood, και μέρος του πιο διάσημου ερωτικού τριγώνου της τελευταίας 20ετίας, αλλά παράλληλα παντρεύτηκε και απέκτησε παιδιά με την Angelina Jolie. Και μπορεί όπως συνήθως συμβαίνει στους stars, τα πράματα να μην πήγαν όπως θα ήθελαν με αποτέλεσμα το διαζύγιο, αλλά όπως όλα δείχνουν, η καριέρα του έχει πάρει νέα ώθηση, και μετά και την κατάκτηση του Oscar ερμηνείας πέρυσι, ο Brad μας είναι πιο ανανεωμένος από ποτέ.

Ε αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, ο star που θέλουν όλες οι γυναίκες, με τα εκατομμύρια και το Oscar στην κατοχή του, εθεάθη χθες στο South Central στο Los Angeles, να μοιράζει φαγητό σε φτωχές οικογένειες, πιο cool και υπέροχος από ποτέ!

Με ένα καρό πουκάμισο, φαρδύ τζιν και τα ξανθά του μαλλιά ανέμελα, κουβάλησε κιβώτια, μίλησε με τους ανθρώπους και δεν σταμάτησε να χαμογελάει! Όπως μάλιστα ανέφερε πηγή στην Daily Mail ο Brad φορούσε μάσκα, οπότε μάλλον κανένας δεν κατάλαβε ποιος πραγματικά ήταν!

Η αγαπημένη μας στιγμή πάντως είναι εκεί που συζητάει στην… καρότσα του φορτηγού συζητώντας με μελαχρινή κυρία η οποία λογικά δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει! Λογικό. Ούτε εμείς θα το πιστεύαμε.

Δες το παρακάτω video:

DPG Network