Γιώργος Μαυρίδης: Συγκλονίζει η σύντροφός του μιλώντας τη μάχη που δίνει με τον κορονοϊό

Γιώργος Μαυρίδης: Συγκλονίζει η σύντροφός του μιλώντας τη μάχη που δίνει με τον κορονοϊό

«Είμαστε πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια».

Μόλις χθες ενημερωθήκαμε μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» πως ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αφού διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό. Εκείνος μέσω ενός ηχητικού μηνύματος περιέγραψε σύντομα την κατάστασή του ενώ ανέφερε πως θετική στον ιό είναι και η σύντροφός του.



Η Κρίστη Καθάργια συγκλονίζει μιλώντας τόσο για την κατάσταση του παρουσιαστή μέσα στο νοσοκομείο όσο και για τη δική της. Εκείνη μέχρι στιγμής παραμένει μόνη της στο σπίτι με αίσθημα υπερβολικής κόπωσης.

«Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση. Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα, εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμα κάθομαι στο σπίτι. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και αν θα ακολουθήσω κι εγώ ή αν θα παραμείνω εδώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ. Νιώθω ότι θέλω μόνιμα να κοιμάμαι από την αδυναμία. Δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο. Και εμείς πιστεύαμε ότι είναι δύσκολο. Λέγαμε οκ, δύσκολο, προσέχουμε, αλλά στην πράξη… Δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο. Αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή οι ασυμπτωματικοί είναι πάρα πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να σας περιγράψω, δηλαδή μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί και να μην ξανά αρρώσταινε άλλος άνθρωπος από αυτό το πράγμα.»