Το μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου για την απάτη στην οποία την έμπλεξαν

Το μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου για την απάτη στην οποία την έμπλεξαν

Τι έχει συμβεί με την Παπαρίζου;

Πριν από μερικές ημέρες η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τον εδώ και πέντε χρόνια σύζυγό της Αντρέα Καψάλη, σε μια μετακίνηση έξι για άθληση και περπάτημα εν μέσω της καραντίνας.

Η τραγουδίστρια, συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο The Voice στον ρόλο της coach, λίγο προτού ολοκληρωθούν οι blind auditions.Υπάρχει όμως κάτι που τάραξε την Έλενα, μιας και η τραγουδίστρια έπεσε κι αυτή, όπως και άλλα άτομα της showbiz, θύμα διαδικτυακής απάτης.

«Καλησπέρα φίλοι μου. Τις τελευταίες μέρες βλέπω ότι μου στέλνετε πολλές σελίδες οι οποίες χρησιμοποιούν το όνομά μου κάνοντας live stream με παλιά μου βίντεο, ζητώντας από τον κόσμο να δώσει τα στοιχεία του για να κερδίσει μετρητά.Οφείλω να σας ενημερώσω ότι δεν έχω ΚΑΜΙΑ σχέση με τις συγκεκριμένες σελίδες, όπως και με αντίστοιχες σελίδες που σχετίζουν το όνομά μου με προϊόντα αδυνατίσματος.Να είστε όλοι πολύ προσεκτικοί σε ό,τι βλέπετε στα social media, και σε καμία περίπτωση να μη δίνετε εύκολα τα στοιχεία σας σε τρίτους. Σας αγαπώ πολύ και να προσέχετε», έγραψε σε ανάρτηση η Έλενα.

Τον τελευταίο καιρό, πολλές είναι οι celebrities που αναφέρονται σε τέτοιους είδους απάτες στα social media.