Η Βάσω Λασκαράκη στόλισε και το δέντρο της είναι απίστευτα εντυπωσιακό

Η Βάσω Λασκαράκη στόλισε και το δέντρο της είναι απίστευτα εντυπωσιακό

Πάθαμε πλάκα

Τι και αν έχουμε διανύσει μόνο τον μισό Νοέμβρη, τι και αν έχουμε ακόμη 37 ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, οι περισσότεροι celebrities ή μη έχουν ήδη στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, προκειμένου να φτιάξει λίγο η διάθεσή τους μέσα στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε και βιώνουμε τη φετινή χρονιά. Βλέπεις όταν βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι 24/24ωρο και δεν βλέπεις τίποτα άλλο από τους 4 τοίχους, χρειάζεσαι μια νότα αισιοδοξίας. Πόσο μάλλον αν μένεις μόνη μακριά από την οικογένειά σου.

Είναι αρκετοί οι celebrities που έχουν ήδη στολίσει το δέντρο τους για φέτος, όσο νωρίς και αν σου φαίνεται, και το ίδιο έκανε εχθές και η Βάσω Λασκαράκη. Το πόσο εντυπωσιαστήκαμε από το δέντρο της απλά δεν περιγράφεται. Η ηθοποιός στόλισε κι εκείνη το δικό της δέντρο αρκετά νωρίς σχετικά, όμως όταν έχεις και παιδί που χαίρεται τόσο και το ζητάει δεν μπορείς να του χαλάσεις χατίρι.

Αυτό ακριβώς φαίνεται πως σκέφτηκε η Βάσω Λασκαράκη, και στόλισε το φανταστικό της δέντρο, το οποίο πραγματικά μας άρεσε πολύ. Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram account της με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, και χωρίς καμία υπερβολή σου λέμε πως εντυπωσιαστήκαμε με το πόσο όμορφο ήταν.

Στον στολισμό, βέβαια, βοήθησε και η κόρη της Εύα, η οποία είχε ενθουσιαστεί ιδιαίτερα, με την ηθοποιό να γράφει στο story της: «Οκ είναι λίγο νωρίς το παραδέχομαι, όμως τι να κάνεις με μικρό παιδί στο σπίτι που χαίρετε τόσο πολύ;». Στις αποχρώσεις του κόκκινου με λίγο χρυσό, λοιπόν, είναι το δέντρο της ηθοποιού και είναι απίστευτα εντυπωσιακό.

Μήπως να πάρεις κι εσύ ιδέες για το δικό σου, αν δεν το έχεις στολίσει ακόμη;