Δύο Ξένοι: Η αποκάλυψη της Παπούλια για τη Μενεγάκη 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Δύο Ξένοι: Η αποκάλυψη της Παπούλια για τη Μενεγάκη 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Άκρως αποκαλυπτική η Εβελίνα  

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά τόσο αποκαλυπτικά, δίνοντας μας λεπτομέρειες τόσο για τους «Δύο Ξένους» αλλά και για τις ατάκες που είχε το σενάριο της αγαπημένης σειράς.

Η Παπούλια εξήγησε πως δεν της άρεσε καθόλου ο τρόπος με τον οποίο τα media κάλυψαν τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή της, Νίκου Σεργανόπουλου ενώ αναφέρθηκε και σε κάτι που όλοι φαντάζονταν για χρόνια.



Η Παπούλια που υποδύθηκε την Μαρίνα Κουντουράτου, μια παρουσιάστρια πρωινού στην τηλεόραση, θύμιζε σε πολλούς την Ελένη Μενεγάκη. Η Παπούλια, παραδέχτηκε μάλιστα πως ο ίδιος ο σεναριογράφος Αλέξανδρος Ρήγας, της είχε αποκαλύψει πως πολλές από τις ατάκες αυτές ήταν πραγματικές και τις είχε ξεστομίσει η ίδια η Ελένη Μενεγάκη.



Η ηθοποιός δεν σταμάτησε εκεί τις αποκαλύψεις μιας και αναφέρθηκε και τη γνωριμία με τον George Clooney και τον Brad Pitt και αποκάλυψε ποιος από τους δύο σταρ ήταν πιο sexy.



Τέλος, η ηθοποιός μίλησε και για την μοναχοκόρη της Αφροδίτη και για τις τύψεις που έχει για τα πρώτα χρόνια ζωής της ενήλικης πια κοπέλας.