Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για τη σχέση της και τους νεότερους συντρόφους

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για τη σχέση της και τους νεότερους συντρόφους

Δεν είναι πια single η Ναταλία

Μια συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική έδωσε η Ναταλία Γερμανού στον Τάκη Χατζή. Η Ναταλία αποκάλυψε πως είναι 55 ετών και πως μετά τον γάμο που έκανε με τον Πέτρο Ίμβριο, δεν σκοπεύει να παντρευτεί ξανά ενώ τόνισε πως είχε ψάξει τη διαδικασία για να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά είναι μεγάλη η γραφειοκρατεία, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υιοθετήσει τελικά ένα παιδάκι από άλλη χώρα.

Φυσικά, η παρουσιάστρια μίλησε και για τη σχέση με τον πατέρα της και για το αν θα πήγαινε ως παίκτρια σε ριάλιτι:

«Είμαι πολύ μεγάλη για να τα κάνω αυτά. Αυτά αν τα έκανα θα τα έκανα στα 19 μου, ζούσε τότε ο Φρέντυ, δεν θα με άφηνε».

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός γιατί ένιωθα ότι είναι ένα πράγμα το οποίο μου πάει, ότι θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί, να βρίσκω καταφύγιο. Διάλεξα ένα διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω εγώ επιτυχημένη, δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία».

Όσο για το αγαπημένο τραγούδι που έχει γράψει, η Γερμανού αποκάλυψε πως αυτό είναι το «Ένα χαμόγελο για τον Αντρέα» για τον γιο του Κώστα Γιαννόπουλου που έφυγε σε ηλικία 9 ετών από λευχαιμία.



Και όπως ήταν φυσικό, η Ναταλία μίλησε και για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πως αυτή τη στιγμή έχει σχέση με έναν άντρα 53 ετών που δεν έχει καμία επαφή με τη σόουμπιζ.

«Έχει συμβεί πολλές φορές οι σχέσεις μου να είναι με μικρότερους άνδρες. Έχει τύχει στις δέκα σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να είναι με μικρότερους άνδρες και οι άλλες μισές με συνομήλικους και μεγαλύτερους, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί δεν έχει πλάκα».