Τι φοράει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο σπίτι και δεν αρέσει στον Φίλιππο;

Τι φοράει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο σπίτι και δεν αρέσει στον Φίλιππο;

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί ενάμιση χρόνο (από τον Μάρτιο του 2019) και παρά το γεγονός πως στην αρχή κρατούσαν ιδιαίτερα χαμηλά τους τόνους και δεν διατυμπάνιζαν τη σχέση και τον έρωτά τους πλέον δεν το κρύβουν, και ουκ ολίγες φορές έχουμε δει φωτό τους στα social media.

Υπάρχουν βέβαια και αρκετές φορές που η παρουσιάστρια αναφέρεται στον αγαπημένο της και στη διάρκεια της εκπομπής. Όπως έγινε κι εχθές, όταν εμμέσως πλην σαφώς η Κατερίνα αποκάλυψε πως φοράει κάτι στο σπίτι που όμως δεν αρέσει καθόλου στον Φίλιππο. Είναι αλήθεια πως όταν μένεις αρκετές ώρες στο σπίτι, ιδίως όταν ξεκουράζεσαι, θέλεις να είσαι χαλαρή και άνετη. Και τα ρούχα την περίοδο αυτή είναι το κλειδί της υπόθεσης.

Σπανίως επιλέγουμε να μείνουμε με τις πιτζάμες, οπότε στρεφόμαστε σε κάτι παραπλήσιο, σε ένα όμορφο σετ από φόρμες. Χθες λοιπόν όταν η Κατερίνα πέρασε στο κομμάτι fashion της εκπομπής και έδειξε κάποια ρούχα, έπιασε κι ένα φανταστικό σετ φόρμες. «Κοιτάξτε τι ωραίες φόρμες! Αχ, φανταστική που είναι! Εγώ είμαι όταν σπίτι και πάω στον Φίλιππο και φοράω κάτι τέτοια που δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες. Μου λέει "αχ καλέ αυτά είναι πολύ αντισεξουαλικά", αλλά τέλος πάντων, για εμάς τις γυναίκες είναι πάρα πολύ βολικά. Κοιτάξτε τι ωραία που είναι».

Δες το βίντεο παραπάνω και θα καταλάβεις ότι όντως ήταν πολύ όμορφες και κακώς δεν άρεσαν στον Φίλιππο.