Αποκλείεται! Το supermodel έχει αυτό το κορμί μετά από δύο γέννες

Αποκλείεται! Το supermodel έχει αυτό το κορμί μετά από δύο γέννες

Και κάπως έτσι μας έπεσε το μελομακάρονο από το στόμα

Μπορεί εμείς εδώ να έχουμε αποχαιρετίσει το καλοκαίρι και να έχουμε ήδη κατεβάσει τα παλτό και τα μπουφάν μας, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όμως, και συγκεκριμένα στο Miami beach η ξανθιά καλλονή φορά το super sexy και αποκαλυπτικό κόκκινο μπικίνι της και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Και όχι δεν είναι αυτό που μας έκοψε την ανάσα, αλλά το κορμί της 32χρονης καλλονής.

Η Candice Swanepoel ήταν 28 ετών όταν πριν από τέσσερα χρόνια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ενώ έναν χρόνο αργότερα υποδέχτηκε τον δεύτερο γιο της. Η ξανθιά καλλονή της Victoria’s Secret που κανονικά τέτοιο καιρό θα προετοιμαζόταν για το πιο sexy show εσωρούχων της χρονιάς , βρίσκεται στην παραλία, κάνει μπάνιο και ηλιοθεραπεία και μας δείχνει το απίστευτο κορμί της.


https://www.instagram.com/p/CHvlteEnnO_

Όσο σκεφτόμαστε ότι η 32χρονη έχει αυτό το κορμί και είναι και μαμά δύο παιδιών μας πιάνει μια σκοτοδίνη. Και να προφανώς όταν την είδαμε μας έπεσε το μελομακάρονο από τα χέρια. Το γιατί βέβαια τρώμε μελομακάρονα από τόσο νωρίς είναι ένα άλλο θέμα, που δεν κολλάει σε αυτή τη συζήτηση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Candice είναι ο πιο sexy άγγελος της Victoria’s Secret και για εμάς μια από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες γυναίκες της βιομηχανίας της μόδας.


https://www.instagram.com/p/CHv4qYWBUkY

Οι φωτογραφίες της με το κόκκινο μπικίνι, θα σου δώσουν να καταλάβεις καλύτερα τι εννοούμε. Σε προειδοποιούμε, πάρε μια βαθιά ανάσα προτού κλικάρεις και δεις όλες τις φωτό της. Θα τη χρειαστείς.


https://www.instagram.com/p/CHvlteEnnO_