Ο Michael B Jordan αναδείχθηκε πιο sexy άντρας & ο Legend είχε κάτι να του πει

Ο Michael B Jordan αναδείχθηκε πιο sexy άντρας & ο Legend είχε κάτι να του πει

Εντάξει γελάσαμε πολύ

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People ο πιο sexy άντρας της χρονιάς. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Michael B Jordan, ο οποίος είναι πράγματι ένας πάρα πολύ ωραίος άντρας. Πέρυσι αν θυμάσαι είχαμε εκπλαγεί όλοι με το αποτέλεσμα, όταν το περιοδικό ανέδειξε ως τον πιο sexy άντρα τον John Legend.

Ο σύζυγος της Chrissy Teigen είναι αρκετά γοητευτικός, αλλά δεν είναι αυτός ο super sexy άντρας που όλες θα κοιτούσαμε, και γι’ αυτό και μας είχε παραξενέψει ιδιαίτερα το περσινό αποτέλεσμα. Ο John Legend έχει απίστευτο χιούμορ και αυτό το έχουμε καταλάβει αρκετά χρόνια τώρα. Η μεγαλύτερη απόδειξη όμως ήταν σε αυτό που είπε στον Michael B Jordan.

«Συγχαρητήρια στον αδερφό μου Michael B. Και σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα μπορώ να συνεχίσω να παίρνω τα κιλά της καραντίνας με ειρήνη χωρίς την πίεση του να διατηρήσω έναν τίτλο», έγραψε στο Twitter και πραγματικά γελάσαμε τόσο πολύ. Ο John είναι ο φίλος που θα θέλαμε να έχουμε και το χιούμορ του είναι πραγματικά αστείρευτο. Όσο να πεις πάντως ταυτιστήκαμε μαζί του, με τα κιλά της καραντίνας. Όπως και να το κάνουμε είναι ένα βάρος λιγότερο.

Αν πάντως δεν έχεις πειστεί για το sexiness level του Michael B Jordan, μπορείς να δεις μερικές φωτογραφίες του παρακάτω.