Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ερωτευμένος με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ερωτευμένος με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες»

Είναι μαζί και «με τη βούλα»

Αν μας ρωτούσε κανείς ποιος είναι ο αγαπημένος μας κριτής του MasterChef με βεβαιότητα θα λέγαμε πως είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Το χιούμορ του πραγματικά είναι το κάτι άλλο και σε κάθε επεισόδιο του reality μαγειρικής δεν χορταίναμε να τον βλέπουμε και να τον ακούμε. Η έκπληξη της ημέρας βέβαια και η είδηση που μας έχει χαροποιήσει και στεναχωρήσει ταυτόχρονα (γιατί δεν είναι πια single) είναι πως ο «θείος Λεωνίδας» όπως συνηθίζουν να τον φωνάζουν είναι ερωτευμένος και σε σχέση.

Την αποκάλυψη-επιβεβαίωση έκαναν οι συνεργάτες της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη μέσα από την εκπομπή στη Φωλιά των ΚουΚου, πριν από λίγη ώρα. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef είναι ζευγάρι με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία μπήκε στην τηλεοπτική ζωή μας φέτος μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες», υποδυόμενη τη Ζωρζέτ.

Η Δήμητρα Καλφούντζου που έκανε την αποκάλυψη μέσω της εκπομπής ανέφερε επίσης πως το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο, ωστόσο κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Χρύσα είναι ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι και ναι, μπορούμε να πούμε πως το ζευγάρι αυτό μας αρέσει πολύ.



Και για να σου αποδείξουμε ακόμη μια φορά το πόσο «τρελός» είναι ο σεφ Κουτσόπουλος, τότε πρέπει να δεις το αυτό το αυτό το αυτοτρολάρισμα που συνέβη μεταξύ του ίδιου με τον Άκη Πετρετζίκη. Και αλήθεια γελάσαμε τόσο πολύ. Ο Άκης μετά από ένα live που έκανε στα social ανέβασε ένα στόρι στο οποίο φορούσε ένα t-shirt, το οποίο έγραφε: «Κουτσόπουλε περνάω στην επόμενη φάση»;

Και αντιλαμβάνεσαι βέβαια πως ο σεφ Κουτσόπουλος δεν θα άφηνε ασχολίαστο κάτι τέτοιο. Ο κριτής του MasterChef έκανε repost στο story του τον Άκη, του πρόσθεσε ένα στέμμα και ένα sticker no.1 και τον έκανε ξανά tag. Μάλλον όχι απλά πέρασε τη φάση, αλλά κέρδισε κιόλας. Τους λατρεύουμε απλά.