O πρίγκιπας William «περνάει στην αντεπίθεση» και ζητάει δικαιοσύνη για την μητέρα του

O πρίγκιπας William «περνάει στην αντεπίθεση» και ζητάει δικαιοσύνη για την μητέρα του

Η γνωστή πια υπόθεση της συνέντευξης της Diana, πρέπει να λάβει τέλος!

Είναι το καλό και ήσυχο παιδί. Ο γιος που όλες οι μαμάδες θα ήθελαν, και ο σύζυγος που όλες οι πεθερές θα ήθελαν για τις κόρες τους. Μπορεί να είναι ο μελλοντικός Βασιλιάς της Αγγλίας, παρεμβάλλεται ο Kάρολος ο οποίος δεν θα κάνει τόσο εύκολα πίσω, αλλά διατηρεί ήπιο προφίλ ενώ ακόμα και οι δηλώσεις του δεν είναι ποτέ ακραίες ή προκλητικές.

Προφανώς αναφερόμαστε στον πρίγκιπα William, ο οποίος φαίνεται ότι «μπούχτισε» με όλες αυτές τις απίθανες ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη μητέρα του Diana, και θέλησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με το BBC προκειμένου να ρίξει φως στη γνωστή πια υπόθεση με τη διαστρεβλωμένη συνέντευξη της μητέρας του, 25 χρόνια πριν. Να θυμίσουμε, ότι η Diana, είχε μιλήσει στον δημοσιογράφο Martin Bashir, σε μία κουβέντα που άφησε εποχή, μιας και ο Bashir στη συνέχεια κατηγορήθηκε για «βρώμικες μεθόδους» ώστε να αποσπάσει πληροφορίες από την πριγκίπισσα.

Ο William ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη, και να σταματήσει να σπιλώνεται το όνομα της μητέρας του, κάτι που πρώτος είχε ζητήσει ο αδερφός της Diana, Earl Spencer. Mάλιστα, όπως μαθαίνουμε, την υπόθεση έχει αναλάβει ο διακεκριμένος δικαστικός Lord Dyson γεγονός που έχει δώσει μεγάλη ικανοποίηση στον William.

Από την πλευρά του το BBC συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ο Bashir είναι βαριά άρρωστος και άρα ανίκανος να εμπλακεί σε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη, κάτι που μάλλον είναι ψέματα, καθώς μόλις χθες τον φωτογράφισαν να μπαίνει στο αυτοκίνητό του… σφύζοντας από υγεία!

Για την ιστορία, η πλευρά της Diana κατηγορεί τον Bashir ότι παρέσυρε την ευάλωτη τότε πριγκίπισσα, σε 32 ψέματα, με δόλιες μεθόδους και φυσικά πίεση.

Παρακάτω θα δεις ένα απόσπασμα της συνέντευξης της Diana: