Η 28χρονη star έκανε χειρουργείο για την ενδομητρίωση & οι φωτό της συγκλονίζουν

Η 28χρονη star έκανε χειρουργείο για την ενδομητρίωση & οι φωτό της συγκλονίζουν

Το χειρουργείο που έκανε και το μήνυμα της

Μετά την Emmma Roberts η οποία πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε πως είχε ενδομητρίωση από τα 19 της και είχε καταψύξει τα ωάρια της, ακόμη μια νεαρή star αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε πρόβλημα ενδομητρίωσης και πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μέσα στην εβδομάδα. Η 28χρονη star ανέβασε στο Instagram account της μερικές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, τις οποίες και συνόδευσε με ένα άκρως συγκλονιστικό μήνυμα.

«Χθες έκανα χειρουργική επέμβαση για την ενδομητρίωση μου. Όχι πολύ ωραία ανάρτηση, αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να το μοιραστώ για να δημιουργήσω περισσότερη ευαισθητοποίηση σχετικά με αυτήν την ασθένεια. Η ενδομητρίωση είναι μια κατάσταση όπου ο ιστός από την επένδυση της μήτρας αποφασίζει να αναπτυχθεί σε άλλα τυχαία μέρη του σώματός σας, προκαλώντας πόνο. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα και τη γενική υγεία και ειλικρινά – την ευτυχία. Για να ολοκληρώσω τα πράγματα είναι εξαιρετικά οδυνηρό, αλλά σχεδόν αδύνατο να το δεις μέσω υπερήχων (εκτός αν έχετε ενδομητρίωμα στις ωοθήκες σου - αυτό είχα).

Έχω αγωνιστεί εδώ και χρόνια με την περίοδό μου και είχα λάθος διάγνωση πολλές φορές από γιατρούς. «Απλά πάρε Tylenol κάθε μέρα», «Ο υπέρηχος φαίνεται φυσιολογικός», «Νομίζω ότι πρέπει απλώς να ξεκουραστείς περισσότερο, οι περίοδοι είναι πάντα άβολες για τους ανθρώπους», κλπ. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω στην κοινότητα «Endo» είναι εξοικειωμένοι με αυτές τις διαγνώσεις γι 'αυτό είμαι τόσο παθιασμέη με αυτό. Οι επώδυνες περίοδοι δεν είναι φυσιολογικές! Θέλω να πω ευχαριστώ στον γιατρό και στο εκπληκτικό προσωπικό του νοσοκομείου που με φρόντιζε. Είστε κυριολεκτικά άγγελοι για μένα και είμαι τόσο ευγνώμων.

Σε όλους εκείνους που έχουν ενδομητρίωση, καταλαβαίνω την κατάθλιψη και τη συνολική μοναξιά που μπορεί να συμβεί με μια κατάσταση που είναι τόσο οδυνηρή, αλλά τόσο δύσκολη για να ερμηνευτεί από άλλους ανθρώπους εκτός του σώματος. Είναι δύσκολο όταν ο χρόνιος πόνος δεν επικυρώνεται και δεν έχεις απάντηση ή κατανόηση. Στις μαχήτριες της ενδομητρίωσης, θα συνεχίσω να διαδίδω περισσότερη ευαισθητοποίηση σχετικά με το θέμα, έτσι ώστε τα συμπτώματά σας να μπορούν να επικυρωθούν. Δεν είστε μόνες και είστε τόσο δυνατές!!!!», έγραφε το caption της Olivia Culpo κάτω από τις φωτογραφίες της.

Δες τις στη gallery που ακολουθεί.