Έχεις δει τη Νικολέττα Ράλλη μικρή; Αυτή η φωτό δεν είναι throwback

Έχεις δει τη Νικολέττα Ράλλη μικρή; Αυτή η φωτό δεν είναι throwback

Μα δεν έχει αλλάξει καθόλου;

Πώς γίνεται κάποιοι άνθρωποι να είναι τόσο ίδιοι και σχεδόν απαράλλαχτοι από την παιδική τους ηλικία μέχρι και σήμερα; Αυτό είναι πραγματικά κάτι που μας εκπλήσσει όταν βλέπουμε φωτογραφίες αγαπημένων μας celebrities από τότε που ήταν παιδιά. Και αυτό συνέβη με τη χθεσινοβραδινή φωτογραφία της Νικολέττας Ράλλη στο Instagram. Η παρουσιάστρια και blogger του Queen.gr ανέβασε μια παιδική της φωτογραφία για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και πάθαμε πλάκα.

Πραγματικά η φωτογραφία αυτή δεν γίνεται να είναι throwback. Η παρουσιάστρια είναι πραγματικά ίδια στη φωτογραφία της, σε σημείο που αν μας ρωτούσε κάποιος αν την αναγνωρίζουμε θα του απαντούσαμε πριν καν ξεκινήσει την ερώτηση. Στη φωτογραφία η Νικολέττα είναι ένα πολύ όμορφο και γλυκό κορίτσι, με ένα φανταστικό καρέ στα μαλλιά της.

Δεν ξέρουμε την ακριβή της ηλικία αλλά έτσι όπως τη βλέπουμε υπολογίζουμε πως είναι γύρω στα 12-13, μπορεί και όχι αλλά μικρή σημασία έχει. Η παρουσιάστρια και μανούλα της μικρής Σοφίας, είναι πανέμορφη και ίδια με σήμερα. Πιθανολογούμε πως από τότε έχει να κόψει καρέ τα μαλλιά της, αλλά θα της λέγαμε να το σκεφτεί γιατί της πηγαίνει φανταστικά το συγκεκριμένο look. Όσο για το πώς φαντάζεται τον κόσμο έγραψε στο caption της φωτογραφίας της:

«Φαντάζομαι ξανά τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού! Πολύχρωμο, μοσχομυριστό και γεμάτο γέλια δυνατά!
Υγ: Και τα προβλήματα των παιδιών να είναι μόνο ότι τα βγάζει φωτογραφία η μαμά τους χωρίς να θέλουν, όπως εγώ σε αυτή την λήψη».

Δες τη φωτό της στην παρακάτω gallery.