Ο Chris Hemsworth μας έδειξε τη μαμά του & δεν πιστεύουμε πως είναι 60 χρονών

Ο Chris Hemsworth μας έδειξε τη μαμά του & δεν πιστεύουμε πως είναι 60 χρονών

Πραγματικά θα πάθεις πλάκα

Το ότι ο Chris Hemsworth είναι ένας από τους πιο όμορφους και γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood είναι κάτι που ήδη γνωρίζεις και που δεν χωρά και κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Το ότι η μαμά του είναι όμως 60 ετών και είναι τόσο όμορφη και τόσο νέα είναι κάτι που δεν πιστεύουμε με τίποτα. Πριν από μερικές ημέρες είχε τα γενέθλιά της, ναι έγινε 60, και ο Chris ανέβασε στο account του φωτογραφίες από το οικογενειακό πάρτι που έκαναν όλοι μαζί.

Σε καμία περίπτωση αν δεν μας το έλεγε δεν θα πιστεύαμε πως η γυναίκα αυτή είναι 60 ετών και κυρίως πως είναι η μητέρα του. Στις αναρτήσεις που έκανε δεν αναφέρει το όνομά της, όμως αυτό είναι το λιγότερο που «ενοχλεί». Αυτό που μας έχει τρελάνει είναι πως περισσότερο θα την περνούσαμε για αδερφή του ή κάποια φίλη, παρά για την 60χρονη μητέρα του.

Γράφουμε την ηλικία της ξανά και ξανά γιατί δεν μπορούμε με τίποτα να την πιστέψουμε. Είναι πανέμορφη και νεότατη σε σημείο που πιστεύουμε πως έχει ανακαλύψει κάποιο ελιξίριο νεότητας. Αν υπάρχει κάτι στο οποίο μοιάζει με τον Chris Hemsworth αυτό είναι στα χρώματα, γιατί κατά τα άλλα δεν θα λέγαμε πως μοιάζουν ιδιαίτερα.

Ακόμη και στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του ηθοποιού οι φανς δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν πως αυτή είναι η μητέρα του και δεν τους αδικούμε. Ένα μπράβο της το χρωστάμε, γιατί είναι φανταστική.