Η Κάτια Ζυγούλη μας δείχνει πώς περνάει με τα παιδιά της την καραντίνα

Η Κάτια Ζυγούλη μας δείχνει πώς περνάει με τα παιδιά της την καραντίνα

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Οι μέρες της καραντίνας περνούν κι εμείς ήδη έχουμε χάσει το μέτρημα. Είναι αλήθεια πως δεν θυμόμαστε σε ποια μέρα βρισκόμαστε, ξέρουμε όμως πως ανυπομονούμε όλο αυτό να τελειώσει και να μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε ξανά τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι δύσκολες οι μέρες της καραντίνας, αν όμως είσαι με την οικογένειά σου ή τα παιδιά σου αυτομάτως όλα γίνονται πιο όμορφα και ήρεμα.

Η Κάτια Ζυγούλη που περνά τη δική της καραντίνα με τον Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδιά τους, μας δείχνει πως αν υπάρχει κέφι και διάθεση όλα γίνονται καλύτερα. Μερικές ημέρες πριν είδαμε τον Σάκη με τις κόρες του να χορεύουν στο Instagram, σήμερα κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ασχολία καλλιτεχνικής φύσης και πάλι, μόνο που δεν έχει να κάνει με χορό.

Η σημερινή Κυριακή για την Κάτια και τα παιδιά της είναι μέρα δημιουργικότητας και ζωγραφικής. Η παρουσιάστρια και μοντέλο ανέβασε πριν λίγη ώρα ένα βίντεο στο Instagram account της, στο οποίο τα απαθανατίζει να ζωγραφίσουν. Και ο ζωγραφιές που φαίνονται σε ένα σημείο θα λέγαμε πως είναι φανταστικές και πως αυτός/ή που τις έκανε έχει αν μη τι άλλο καλλιτεχνική φλέβα.

Δες το βίντεο της παρακάτω και σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μας. Τα παιδιά της έχουν ταλέντο και αυτό φαίνεται.