Τι συμβαίνει με την Khloe Kardashian σε αυτό το βίντεο; Είναι μια άλλη

Τι συμβαίνει με την Khloe Kardashian σε αυτό το βίντεο; Είναι μια άλλη

Και δεν το παρατηρήσαμε μόνο εμείς

Η Khloe Kardashian έχει αλλάξει εντελώς τα τελευταία χρόνια, και μια βόλτα τόσο στο Instagram account της, όσο και σε φωτογραφίες του παρελθόντος θα σε πείσουν για τα λεγόμενά μας. Μια φορά τον μήνα βλέπουμε κάποιο βίντεο ή φωτογραφία στο Instagram account της, και κάθε φορά πιστεύουμε ότι βλέπουμε διαφορετικό άνθρωπο. Και αναρωτιόμαστε πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Πριν από μία εβδομάδα περίπου η Khloe Kardashian ανέβασε στο account της ένα βίντεο από μία εμπορική συνεργασία και σου λέμε με το χέρι στην καρδιά πως τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Δεν ξέρουμε τι έχει κάνει αυτήν τη φορά στο πρόσωπό της όμως σίγουρα δεν είναι η Khloe αυτή που θα δεις κι εσύ στο παρακάτω βίντεο.

Και φυσικά αυτό δεν το παρατηρήσαμε μόνο εμείς αφού υπήρξαν και σχόλια που ρωτούσαν τη reality star τι έχει πειράξει στο πρόσωπό της και γιατί δείχνει τόσο διαφορετική κάθε φορά. Το ότι με τα χρόνια έχει αλλάξει αρκετά κι έχει κάνει κι αρκετές επεμβάσεις είναι γεγονός, όμως τον τελευταίο χρόνο κάθε φορά που ανεβάζει κάτι δυσκολευόμαστε να την αναγνωρίσουμε.

Δες το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε.


https://www.instagram.com/p/CHrBS5EB0dc