Να ταραχτούμε; Ακόμη μία μεγάλη επιστροφή αναμένεται στο Grey’s Anatomy

Να ταραχτούμε; Ακόμη μία μεγάλη επιστροφή αναμένεται στο Grey’s Anatomy

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Δύο είναι οι τηλεοπτικές επιστροφές που συζητούνται όσο τίποτε άλλο την περίοδο αυτή. Η μία είναι φυσικά το «The Crown» με την τέταρτη σεζόν του και την εμφάνιση της Diana και η άλλη το «Grey's Anatomy» που συνεχίζει δυναμικά την πορεία του για… 17η χρονιά!!!

Και αν στην πρώτη περίπτωση τα γεγονότα που περιγράφονται είναι αληθινά, στη δεύτερη τα πάντα είναι μυθοπλασία, γεγονός που έχει επιτρέψει στη δημιουργό της σειράς, Shonda Rhimes, να κάνει κυριολεκτικά ό, τι θέλει, και να σκοτώνει όποιον χαρακτήρα της καπνίσει!

Μετά το σοκ του θανάτου του Derek Shepherd λοιπόν, προς το φινάλε της 11ης σεζόν, και την απίστευτη χαρά που μας έδωσε η επικείμενη επιστροφή του, έστω και στη φαντασία της Meredith πιθανότατα, άλλη μία huge επιστροφή έχει υπονοήθηκε και μάλιστα διά στόματος Ellen Pompeo.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς λοιπόν, ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία από το show, μαζί με την Izzie Stevens κατά κόσμον Katherine Heigl. «Σήμερα είναι βραδιά Grey’s» έγραψε η ηθοποιός, και όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός. Ο λόγος; Οι φανς της σειράς θεωρούν ότι δεν είναι τυχαία η φωτογραφία που επέλεξε η Ellen, και ότι πολύ σύντομα θα δούμε και την επανεμφάνιση της Izzie.

Να θυμίσουμε, ότι η Katherine Heigl πρωταγωνίστησε στη σειρά για 5 χρόνια, ήταν στο αρχικό καστ, και εξαφανίστηκε από το Σιάτλ αφού διεγνώσθη με καρκίνο. Στην πραγματικότητα, ή όπως υποστηρίζουν οι κακές γλώσσες, ο ρόλος της «τελείωσε» λόγω των κακών της σχέσεων με τη σεναριογράφο της σειράς.

izzie meredith

Λέτε οι σχέσεις να αποκαταστάθηκαν και 10 χρόνια μετά να έχουμε την μεγάλη επιστροφή; Ανυπομονούμε!