Η πρώτη κοινή επίσημη στο κόκκινο χαλί είναι γεγονός για το διάσημο ζευγάρι

Η πρώτη κοινή επίσημη στο κόκκινο χαλί είναι γεγονός για το διάσημο ζευγάρι

Έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί

Μετά από λίγους μήνες σχέσης, μετά από τη διάλυση του γάμου της εξαιτίας της σχέσης αυτής κι αφού έκανε τις απαραίτητες συστάσεις στα παιδιά της, η ηθοποιός πραγματοποίησε και την πρώτη κοινή εμφάνιση με τον νέο της αγαπημένο στο κόκκινο χαλί.

Ο λόγος για την Megan Fox και τον Machine Gun Kelly που απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη φωτογραφίες και χαμόγελα στα φετινά American Music Awards. Η 34χρονη έκανε grande εμφάνιση στο πλευρό του 30χρονου αγαπημένου της ο οποίος τραγούδησε στη βραδιά αυτή.

Η Megan έδειχνε θεά μέσα στο πράσινο φόρεμά της ενώ ο καλός της προτίμησε να ντυθεί στα λευκά. Ο Machine ερμήνευσε το νέο του track Tickets to My Downfall με τον Travis Barker. To ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το καλοκαίρι μετά τη γνωριμία του στα γυρίσματα της ταινίας Midnight in the Switchgrass.



Τον περασμένο Μάιο και ενώ η Megan είχε εντοπιστεί αγκαλιά με τον μουσικό, αποφάσισε με τον αγαπημένο της τα τελευταία 15 χρόνια, τον αγαπημένο σε όλους Brian Austin Green να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους μετά από 10 χρόνια γάμου.

Fox και Austin Green περνούν μια δύσκολη φάση με απίστευτες κόντρες στα social media και με τους δύο να επιμένουν πως αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα τρία αγόρια που έχουν αποκτήσει μαζί, ο οκτάχρονος Noah Shannon, ο 6χρονος Bodhi Ransom και ο 4χρονος Journey River.