Εμείς γάμο περιμέναμε αλλά... ο διάσημος ηθοποιός χώρισε εντελώς ξαφνικά

Εμείς γάμο περιμέναμε αλλά... ο διάσημος ηθοποιός χώρισε εντελώς ξαφνικά

Aιφνιδιάζοντας τους θαυμαστές του!

Είναι νέος, διάσημος και πολύ σέξι. Η αλήθεια είναι ότι έχει απασχολήσει αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας με την άτακτη συμπεριφορά του, αλλά αυτό δεν είναι κάτι απροσδόκητο για έναν star.

Πρόσφατα μάλιστα, αιφνιδίασε τους θαυμαστές του, όταν και αρραβωνιάστηκε στην Αυστραλία, με ένα κορίτσι που ουδεμία σχέση έχει με το Hollywood, μιας και εργάζεται ως σερβιτόρα, στο μαγαζί που σύχναζε εκείνος.

Οι δυο τους, τους τελευταίους 4 μήνες είναι αχώριστοι, ενώ ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος βρέθηκε στην Αδελαΐδα για γυρίσματα ταινίας, αναγκάστηκε να μείνει πολύ περισσότερο εκεί, λόγω του τοπικού lockdown. Όπως μάλιστα δήλωσαν οι κάτοικοι της περιοχής, είναι πολύ ευγενικός ενώ δείχνει ότι πραγματικά θέλει να γνωρίσει τα έθιμα και την κουλτούρα τους.

Και ενώ όλοι περίμεναν το επόμενο βήμα, το οποίο είναι ο γάμος, οι νέες πληροφορίες που μας έρχονται από τον μακρινό νότο, κάνουν λόγο για χωρισμό. Η νεαρή κυρία κυκλοφορεί μόνη της ενώ άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον, κάνουν λόγο για ένταση στη σχέση τους τον τελευταίο καιρό.

Δεν είναι βέβαια και λίγοι εκείνοι που θεωρούν η δημόσια εικόνα του νεαρού star, ήταν αυτή που τελικά έβλαψε τη σχέση τους.

Δες παρακάτω σε ποιους αναφερόμαστε:



Nαι είναι ο Zac Efron και το πρώην (;) κορίτσι του, Vanessa Valladares!

Για περισσότερα δες την παρακάτω gallery: