Η τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη: «Θέλω να κάνω παιδιά τη σωστή στιγμή»

Η τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη: «Θέλω να κάνω παιδιά τη σωστή στιγμή»

Η σχέση έχει σοβαρέψει

Η 42χρονη τραγουδίστρια φαίνεται πως χαμογελάει ξανά και είναι έτοιμη να γίνει μαμά για πρώτη φορά στα 42 της χρόνια.

Το πρώην μέλος του συγκροτήματος Pussycat Dolls και νυν κριτής του X Factor, η Nicole Scherzinger μίλησε στην Sunday Mirror και αποκάλυψε το πόσο σοβαρή είναι η σχέση της με τον Thom Evans.

«Είναι ευλογία το να μπορώ να έχω μια κανονική, υγιή σχέση και να φροντίζω και τον εαυτό μου. Τα πάω καλά, ο Thom είναι ο καλύτερός μου φίλος, μας αρέσει να γελάμε μαζί, να χορεύουμε, να τραγουδάμε, να μαγειρεύουμε».

Όταν ο δημοσιογράφος ρωτά τη Νικόλ αν αυτό σημαίνει πως η σχέση της έχει κάνει το επόμενο βήμα, η τραγουδίστρια απαντά



«Είμαι έτοιμη, είναι ο άντρας της ζωής μου, ο άντρας των ονείρων μου, θέλω να κάνω παιδιά τη σωστή στιγμή, είναι θέμα timing. Είναι δύσκολο τώρα γιατί του χρόνου θα πρέπει να κάνω περιοδεία, αλλά πάντα ήθελα οικογένεια».

Ο αγαπημένος της Νικόλ είναι πρώην παίκτης ράγκμπι και πηγή θέλει την τραγουδίστρια να ψάχνει σπίτι με πολλά δωμάτια μιας και ο επόμενος στόχος της είναι να αποκτήσει οικογένεια, αφού πρώτα φτιάξει ένα όμορφο σπίτι.

«O Thom και η Nicole είναι το ιδανικό ζευγάρι, σύντομα θα γιορτάσουμε έναν χρόνο μαζί και είναι συνέχεια στο πλευρό της, κάποιοι μπορεί να πουν πως όλα γίνονται γρήγορα αλλά δεν είναι αλήθεια, σύντομα θα ακούσουμε και γαμήλια καμπανάκια», τονίζει άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.