Οι παίκτες του GNTM έκαναν yoga και το Twitter… τρελάθηκε (photo)

Οι παίκτες του GNTM έκαναν yoga και το Twitter… τρελάθηκε (photo)

Οι χρήστες του Twitter «ζωγράφισαν» ξανά με τα σχόλιά τους.

Τι κι αν το επίπεδο είναι υψηλό στο GNTM, οι χρήστες του Twitter έχουν τον τρόπο τους να διακωμωδούν κάθε δοκιμασία. Εντάξει ας μιλήσουμε ανοιχτά, οι δοκιμασίες όσο περνάει ο καιρός γίνονται πιο δύσκολες αλλά και… ακατανόητες. Σήμερα πάντως τα παιδιά συνεργάστηκαν, έκαναν yoga και κατά κάποιο τρόπο αυτό το μάθημα ήταν η προειδοποίηση για όσα θα έρθουν μετά.

Σήμερα οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να βγάλουν εις πέρας μια δύσκολη δοκιμασία, μια δοκιμασία που τους έχει ανεβάσει… ψηλά και όπως θέλεις ας το πάρεις. Η Ζεν είχε την πανέξυπνη ιδέα και δημιούργησε το σημερινό concept με αγάπη και στοργή για τους παίκτες του Greece’s Next Top Model που θέλει να γίνονται ομάδες των δύο. Φυσικά το παιχνίδι-μιας και έχουμε φτάσει στην δεκάδα, ένα βήμα πριν την τελική ευθεία- αρχίζει και δυσκολεύει. Φυσική κατάσταση, ψυχραιμία, συνεργατικότητα αλλά και ομορφιά είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο νικητής.

Και λοιπόν στο θέμα μας, το twitter ξέρει πάντα να ελαφραίνει το κλίμα και να δίνει αυτήν την, αστεία οπτική σε κάθε τι που συμβαίνει στο παιχνίδι. Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με ένα μάθημα yoga και τα tweets είναι τουλάχιστον επικά!



Δες στη gallery τι είπαν οι χρήστες του Twitter.