GNTM 3: Ο τσακωμός, η ψηφοφορία των παικτών και η αποψινή αποχώρηση

GNTM 3: Ο τσακωμός, η ψηφοφορία των παικτών και η αποψινή αποχώρηση

Τελικά, έφτασε η ημέρα που στο παιχνίδι δεν θα υπάρχουν πια φιλίες.

Μετά την αποχώρηση της Μαρινέλας από το διαγωνισμό, στο σπίτι του GNTM μυρίζει… μπαρούτι και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Οι δοκιμασίες πια δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν, ακόμη και οι πιο… δυνατοί παίκτες αποδεικνύουν ότι η θέση τους στο παιχνίδι δεν είναι δεδομένη.

Σήμερα, η Ζενεβιέβ έβαλε το χεράκι της και δυσκόλεψε τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια, βέβαια εδώ που τα λέμε, η σημερινή δοκιμασία φαίνεται ότι αυτόν ακριβώς τον σκοπό είχε. Πάνω σε ξυλοπόδαρα, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να σχηματίσουν γράμματα της αλφαβήτου με το σώμα τους. Φυσικά χωρίστηκαν σε ζευγάρια και τα ντισαβαντάζ της Παρασκευής έπιασαν τόπο.

Στο σετ πολλοί δυσκολεύτηκαν και στο πλατό αυτό φάνηκε. Όπως πρόδωσαν τα spoils ένα από τα ζευγάρια που δυσκολεύτηκαν ήταν εκείνο με τον Emmanuel και την Μαριαγάπη. Στο πλατό εν τω μεταξύ πρέπει να σου πούμε ότι ανέβηκαν, οι κριτές δεν έμειναν ικανοποιημένοι και όπως πάντα ήρθαν σε ρήξη μεταξύ τους, μάλιστα ο Edward και ο Αντρέας παρεξηγήθηκαν.



Για πρώτη φορά, οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν σε ρόλο κριτών. Έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο φωτογραφίες εκείνες της Ξένιας με τον Edward και του Δημοσθένη με τον Αιμιλιάνο για να βγουν οι νικητές. Ένας-ένας ψήφισαν τις αγαπημένες τους και εκεί, ήρθαν τα πάνω- κάτω!



Η καλύτερη φωτογραφία της ημέρας, πήγε τελικά στο γράμμα «Α» aka Δήμος και Αιμιλιάνο όσο για τη δουλειά, την πήρε ο Δήμος ενώ ο Emmanuel τελικά έφυγε από το σπίτι.