The Crown: Η ζημιά που κάνει η τηλεοπτική σειρά στην Camilla είναι πια ξεκάθαρη (photos)

The Crown: Η ζημιά που κάνει η τηλεοπτική σειρά στην Camilla είναι πια ξεκάθαρη (photos)

Ό,τι έχτιζε τόσο καιρό η Camilla πήγε περίπατο

H τέταρτη σεζόν του Τhe Crown έκανε τη ζημιά που όλοι περίμεναν στο Παλάτι. Στα δέκα επεισόδια που άρχισαν να προβάλλονται πριν μία εβδομάδα, η δημοφιλής σειρά μπαίνει στα βαθιά, περιγράφοντας τη σχέση του πρίγκιπα Κάρολου με την Diana και την εμπλοκή της τότε ερωμένης του Camilla στον γάμο του.

Το γεγονός πως όλα αυτά τα γεγονότα της δεκαετίας του 80 έρχονται και πάλι στην επικαιρότητα, κάνοντας γνωστές όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες της σχέσης του Κάρολου με την Καμίλα δεν έμεινε ασχολίαστο από τους followers του Clarence House, του λογαριασμού στο Instagram που δημοσιεύονται οι δράσεις του διαδόχου και της συζύγου του.
Και παρά το γεγονός πως ο Κάρολος είναι παντρεμένος με πολιτικό γάμο από το 2005 με την Καμίλα, το Crown έφερε μια σειρά από σχόλια κάτω από το νέο post του Clarence House.

Εκεί βλέπουμε μια φωτογραφία της Καμίλα η οποία συγχαίρει όσους έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό για την κλιματική αλλαγή και την Κοινοπολιτεία αλλά τα σχόλια δίπλα από το post ελάχιστα ασχολούνται με τον διαγωνισμό αυτό.



Το ένα μετά το άλλο στα σχόλια, αναφέρουν τη λέξη Diana αλλά προς τιμήν της Καμίλα, το Παλάτι αποφεύγει και να τα διαγράψει και να τα σχολιάσει.