Αποχώρηση GNTM: Η πρώτη ανάρτηση του Emmanuel και το απόσμενο σχόλιο

Αποχώρηση GNTM: Η πρώτη ανάρτηση του Emmanuel και το απόσμενο σχόλιο

Το πρώτο ποστ μετά την δεύτερη αποχώρηση

Τελικά, δεν μπόρεσε να αποφύγει για δεύτερη φορά την αποχώρηση ο Emmanuel του GNTM 3 και ήταν αυτός που τελικά βρέθηκε εκτός παιχνιδιού και όχι η Μαριαγάπη.

Ο Emmanuel εννοείται πως επανεμφανίστηκε και στο Instagram και έγραψε ένα post για το ταξίδι του στο ριάλιτι μοντέλων που ολοκληρώθηκε οριστικά:

«The Journey just begins

Πρώτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι έλεγα στην τηλεόραση. Έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορά) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τύχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποία το έζησα όλο αυτό κι στους ανθρώπους μπροστά αλλά και πίσω από τους κάμερες (Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονολήπτες και όλα τα άτομα της παραγωγής) που έκαναν αυτήν την εμπειρία αξιοζήλευτη. Έχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω όλους εσάς αλλά κι να με ξαναγνωρίσετε», έγραψε ο παίκτης.





Στις πρώτες του δηλώσεις on camera, ο νεαρός παίκτης δεν έκρυψε την απογοήτευση του:

«Τι να κάνουμε, ήρθε η στιγμή να ξανα- αποχωρήσω, ήταν μια εμπειρία που θα ήθελα να ξαναζήσω, μια ωραία εμπειρία», τόνισε ο παίκτης στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του.

Μετά το ποστ του Emmanuel ήρθαν πολλά σχόλια στο Instagram, ανάμεσά τους και από δύο πρώην παίκτριες του GNTM από άλλες σεζόν που ξεχώρισαν. Μιλάμε για την Άννα - Μαρία Ηλιάδου και την Άννα Αμανατίδου.



Δες το απόσμενο σχόλιο της Άννας - Μαρίας αλλά και της Άννας Αμανατίδου παρακάτω