GNTM 3 spoiler: H αποψινή αποχώρηση θα προκαλέσει αντιδράσεις

GNTM 3 spoiler: H αποψινή αποχώρηση θα προκαλέσει αντιδράσεις

Όσο περνάει ο καιρός το show γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον. 

Ένας χαμός έγινε στο χθεσινό πλατό του GNTM 3, με αφορμή για ακόμη μία φορά την κριτική αλλά και τις επιδόσεις των παικτών. Το «θύμα» της υπόθεσης ήταν ο Εμμάνουελ, που τελικά αποχώρησε, προκαλώντας θλίψη στους φανς του show οι οποίοι τον συμπαθούσαν ιδιαίτερα.

Βέβαια το βασικό γεγονός του χθεσινού πλατό, δεν ήταν η αποχώρηση αλλά η ψηφοφορία των παικτών για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας, μιας και οι κριτές αδυνατούσαν να αποφασίσουν ποιο ζευγάρι είχε την καλύτερη επίδοση.

Τα παιδιά ψήφισαν, κορυφαία φωτογραφία αναδείχθηκε το «Α» του Δήμου και του Αιμιλιάνο, ενώ ο Δήμος κατάφερε να πάρει και το αβαντάζ της επόμενης φωτογράφισης.

Βέβαια, μπορεί χθες ο «Γύπας» του παιχνιδιού να ήταν το μοντέλο που πήρε τελικά τη δουλειά, το αποψινό πλατό, δεν θα είναι το ίδιο ευχάριστο γι’ αυτόν, μιας και σύμφωνα με τα ολόφρεσκα spoilers που έχουμε, ο συμπαθέστατος κατά τ' άλλα Δήμος, είναι και αυτός που αποχωρεί!

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι το γεγονός ότι αποχωρεί ενώ είχε κερδίσει την ακριβώς προηγούμενη δοκιμασία. Αλλά τελικά, το φετινό GNTM είναι όλο εκπλήξεις.

* Tελικά το GNTM είναι όλο εκπλήξεις και ενώ τα προγνωστικά έδιναν Δημοσθένη για αποχώρηση, οι κριτές αποφάσισαν τελευταία στιγμή να παραμείνουν όλοι στο παιχνίδι. Συμβαίνουν αυτά!