Η Emma Stone μιλά για τη στιγμή που έγινε ρεζίλι στους... Brangelina

Η Emma Stone μιλά για τη στιγμή που έγινε ρεζίλι στους... Brangelina

Είμαστε μαζί σου Emma!

Μπορεί πλέον να θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες stars του Hollywood, και κάτοχος Oscar παρακαλώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, ήταν ένα κορίτσι όπως όλες μας, που στη θέα μεγάλων star του σινεμά, παραληρούσε και έκανε την μία γκάφα μετά την άλλη.

Αναφερόμαστε στην Emma Stone, η οποία σε διαδικτυακή της συνέντευξη στον Jimmy Fallon, μοιράστηκε μία τέλεια ιστορία, η οποία όντως μας έφτιαξε την μέρα. Θυμήθηκε λοιπόν την απονομή των Golden Globes το 2011 όπου κατέφθασε με την γλυκύτατη μαμά της, Κrista. Όπως διευκρίνισε η Emma, ήταν η πρώτη απονομή στην οποία ήταν καλεσμένη, οπότε ο ενθουσιασμός της ήταν τεράστιος.

Ακόμη μεγαλύτερος έγινε όταν συνειδητοποίησε ότι οι θέσεις τους, είναι ακριβώς δίπλα από τους Angelina Jolie και Brad Pitt! «H μαμά μου δεν πίνει ποτέ, αλλά εκείνο το βράδυ είχε πιει αρκετή σαμπάνια. Περνούσε τέλεια. Οπότε γύρισε στην Angelina και της είπε: Έχετε παιδάκια; Πώς τα λένε; Φυσικά και ήξερε τα πάντα, απλά ήθελε να πιάσει κουβέντα. Εγώ φυσικά είχα μείνει άφωνη, αλλά τόσο η Angelina όσο και ο Brad ήταν πολύ φιλικοί», είπε γελώντας η star.

brangellllinaaa

H Emma, η οποία ως γνωστόν περιμένει το πρώτο της παιδί, χωρίς ωστόσο η ίδια να το έχει ακόμα ανακοινώσει, μίλησε για την ταινία, «The Croods: A New Age» όπου δανείζει τη φωνή της σε έναν από τους βασικούς χαρακτήρες, ενώ παράλληλα παραδέχτηκε ότι προσπαθεί να κάνει πράγματα ώστε να παραμένει ενεργή κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Πάντως προς υπεράσπιση της μαμάς της, εμείς πιθανότατα να είχαμε πει χειρότερα στην Angelina αν καθόταν δίπλα μας!!!

Παρακάτω, ένα υπέροχο στιγμιότυπο από εκείνη τη βραδιά!