GNTM 3: Ο Γιώργος Καράβας βγήκε εκτός εαυτού και ο λόγος είναι σοβαρός

GNTM 3: Ο Γιώργος Καράβας βγήκε εκτός εαυτού και ο λόγος είναι σοβαρός

Άλλαξε όλα τα δεδομένα του σημερινού concept.

Οι εντάσεις δεν λείπουν ούτε σήμερα από το σπίτι του GNTM και όλα δείχνουν να έχουν αλλάξει. Οι φωτογραφήσεις είναι ήδη πιο δύσκολες και η κριτική επιτροπή πια δεν χαρίζεται σε κανέναν από τους διαγωνιζόμενους.

Η ημέρα ξεκίνησε με ένα challenge για τα παιδιά που κανένας δε θα περίμενε. Φορώντας ένα στενό λάτεξ σύνολο τα παιδιά φωτογραφήθηκαν και αυτό, όσο εύκολο κι αν ακούγεται, δεν είναι καθόλου.

Όπως και να ‘χει, η πρώτη δοκιμασία έληξε με, όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία και η δεύτερη ξεκίνησε με κακό mood, ιδίως για τον Γιώργο Καράβα. Όπως είπε στα παιδιά, τους άκουσε να μιλάνε με ασέβεια προς το πρόσωπό του, έτσι αποφάσισε να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού για μια ημέρα.



Τα παιδιά θα αναλάβουν τα καθήκοντά του αλλά θα επιλέξουν και τις φωτογραφίες τους. Αυτό σίγουρα «πόνεσε» την πλειοψηφία των διαγωνιζομένων και τα αποτελέσματα μάλλον δεν θα είναι ευχάριστα.

Όσο για τα ντισαβαντάζ που μοίρασε ο Δημοσθένης, χώρισε τα ζευγάρια, ενώ θα είναι και ο μοναδικός που θα έχει κατεύθυνση από τους κριτές. Επιπλέον ένα άτομο θα έχει διπλάσιο βάρος στον εξοπλισμό και αυτή θα είναι η Ξένια.