Πρώτη φορά συνέβη αυτό στο GNTM 3. Αυτή η αποχώρηση δεν υπάρχει

Πρώτη φορά συνέβη αυτό στο GNTM 3. Αυτή η αποχώρηση δεν υπάρχει

Τι συνέβη απόψε στο GNTM;

Μετά τα απρόοπτα του χθεσινού πλατό στο Greece’s Next Top Model και έπειτα από την ομόφωνη απόφαση των διαγωνιζομένων να δώσουν στον Δημοσθένη την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας, φαινόταν ότι το παιχνίδι έχει πάρει μια διαφορετική τροπή.

Σήμερα, στην πρώτη δοκιμασία οι παίκτες έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπο του coach και καταλαβαίνεις πως ο Γιώργος Καράβας ακολούθησε μια νέα τακτική. Αν και έχουμε ξαναδεί παίκτες του διαγωνισμού παλαιότερα να αναλαμβάνουν καθήκοντα καθοδηγητή, σήμερα ήταν το κάτι άλλο.

Όχι μόνο μπήκαν στα παπούτσια του coach τους αλλά διάλεξαν και τις φωτογραφίες τους κάτι φυσικά που δεν είχε ευχάριστα αποτελέσματα. Το πρόβλημα σίγουρα ήταν τεράστιο και η ώρα του πλατό ήταν τουλάχιστον κρίσιμη, ωστόσο να ξέρεις ο Καράβας μπήκε στο πλατό και ζήτησε να μην αποχωρήσει κανένας.

Μετά από αρκετές διαμάχες, παράπονα, στενοχώριες και «γκρίνιες» από την κριτική επιτροπή αποφασίσθηκε ότι καλύτερη φωτογραφία για σήμερα δεν θα υπάρχει. Αυτό ακριβώς συνέβη και με τη χειρότερη, μιας και έπειτα από την έκκληση του coach δεν έφυγε κανένας.