Η Khloe Kardashian μετακομίζει για χάρη του Tristan Thompson;

Η Khloe Kardashian μετακομίζει για χάρη του Tristan Thompson;

Έχει πάρει αυτή την απρόσμενη απόφαση

Εδώ και λίγο καιρό είναι γνωστό πως η Khloe Kardashian είναι και πάλι ζευγάρι με τον Tristan Thompson. Μία επιλογή της reality star που δεν θεωρούμε και την πιο συνετή έπειτα από δύο προδοσίες, αλλά όταν μοιράζεσαι ένα παιδί με έναν άνθρωπο και τον αγαπάς βαθιά, συγχωρείς κάθε στραβοπάτημα. Ελπίζουμε αυτή η τρίτη τους προσπάθεια πάντως να είναι και η τυχερή, γιατί πραγματικά δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί.

Η σχέση τους μάλιστα φαίνεται να έχει περάσει σε ένα άλλο level, αφού πληροφορίες θέλουν την Khloe Kardashian να μετακομίζει για χάρη του αγαπημένου της στη Βοστώνη όπου υπέγραψε και συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα Boston Celtics. Αυτό κυκλοφόρησε μερικές ώρες πριν, και αν και απρόσμενη θεωρούμε πως ήταν μια πολύ όμορφη και σωστή απόφαση, προκειμένου να είναι όλοι μαζί.

Ωστόσο το ΤΜΖ διαψεύδει την είδηση και αναφέρει πως η Khloe και η κόρη της True δεν θα φύγουν από το Los Angeles για τη Βοστώνη προκειμένου να είναι με τον σύντροφό της και πατέρα της κόρη της. Η βάση και το σπίτι τους θα είναι στο Los Angeles, όμως θα κάνουν εκτεταμένα ταξίδια στη Βοστώνη προκειμένου να βρίσκονται οι τρεις τους.

Οι πηγές του TMZ αναφέρουν πως η True έχει τη ρουτίνα της, την οικογένειά της και κυρίως τα αγαπημένα της ξαδέρφια στο Los Angeles και τόσο η Khloe, όσο και ο Tristan δεν θέλουν να της το στερήσουν αυτό. Αν θυμάσαι το ίδιο έκαναν και όταν η Khloe ταξίδευε στο Cleveland όντας έγκυος στην μικρή True. Οπότε είναι κάτι που έχουν ξανακάνει και ξέρουν πώς να το χειριστούν.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά όλα να πάνε καλά για το ζευγάρι αυτό.