Η Έλενα Τσαγκρινού στο πρώτο της post μετά την ανακοίνωση για τη Eurovision 2020

Η Έλενα Τσαγκρινού στο πρώτο της post μετά την ανακοίνωση για τη Eurovision 2020

Η υποψηφιότητα της Τσαγκρινού είναι επίσημη πια

Το πάλαι ποτέ κορίτσι των Otherview, η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι El Diablo. Δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι Thomas Stengaard (μέλος της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού Only Teardrops, που έφερε τη νίκη στην Δανία το 2013), Laurell Barker (μία από τους συνθέτες της συμμετοχής της Ελβετίας το 2018 Stones, του Ηνωμένου Βασιλείου το 2019 Bigger Than Us, της Γερμανίας το 2019 Sister, της Ελβετίας το 2019 She got me, της Πολωνίας το 2020 Empires, Jimmy Joker (συνθέτης και παραγωγός με συνεργασίες κορυφής όπως με τους Pitbull, Enrique Iglesias, J.Lo, Nicki Minaj, Marc Anthony, Usher, Daddy Yankee, Ne-Yo, Akon και Flo-Rida) και Oxa.

Όπως αναφέρει το infegreece, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής είναι ο Marvin Dietmann, ο οποίος είχε επιλεγεί και για την συμμετοχή της Κύπρου στο διαγωνισμό το 2020.

Η 26χρονηΈλενα Τσαγκρινού το 2009 πήρε μέρος στο talent show του ANT1, Ελλάδα έχεις ταλέντο και το 2014 στο J2US. Το καλοκαίρι του 2013 και μετά την αποχώρηση της Κρυσταλλίας, η Τσαγκρινού είχε γίνει το κορίτσι του συγκροτήματος Otherview ενώ το 2018 λύθηκε η συνεργασία της με τους OtherView, ξεκινώντας την solo καριέρα της.

«El Diablo... COMING LIKE fire. Κύπρο μου ευχαριστώ!!!
Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και συγκινημένη παιδιά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σας το υπόσχομαι», έγραψε χαρακτηριστικά η Τσαγκρινού στο πρώτο της post μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

H Έλενα πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι στο πλευρό του αγαπημένου της και τραγουδιστή Mike, ο οποίος πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του νικώντας τελικά τον καρκίνο.







Δες το post της νεαρής τραγουδίστριας παρακάτω