Δούκισσα Νομικού: Επιστρέφει στην τηλεόραση με φιλόδοξο project

Δούκισσα Νομικού: Επιστρέφει στην τηλεόραση με φιλόδοξο project

Για την ώρα πάντως, η ίδια δεν έχει κάνει κάποια δήλωση. 

Την αγαπάμε γιατί είναι γλυκιά, χαμογελαστή και προσιτή, παρόλο που για πολλούς θεωρείται η πιο όμορφη Ελληνίδα αυτή τη στιγμή. Αναφερόμαστε στη Δούκισσα Νομικού, την οποία μπορεί αρχικά να γνωρίσαμε ως μοντέλο και στη συνέχεια παρουσιάστρια, τα τελευταία όμως χρόνια, έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος φυσικά είναι η δημιουργία οικογένειας, καθώς η εντυπωσιακή ξανθιά παντρεύτηκε και απέκτησε δύο υπέροχα παιδάκια ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία της. Μάλιστα αρκετά συχνά μας δείχνει πώς περνούν οι μέρες της με ατελείωτο παιχνίδι στον κήπο του σπιτιού της.

Φαίνεται όμως ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει σιγά σιγά στη μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από την τηλεόραση. Και ενώ όλα αυτά τα χρόνια είχε απορρίψει αρκετές προτάσεις, όπως όλα δείχνουν, μάλλον βρήκε το κόνσεπτ που της ταιριάζει.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Δούκισσα ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΙ, καθώς θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Μake Οver» το οποίο όπως λέει και ο τίτλος, θα αναλαμβάνει την μεταμόρφωση των συμμετεχόντων, πάντα υπό την καθοδήγηση ειδικών στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Όπως είναι φυσικό, το νέο αυτό project θα το δούμε από Ιανουάριο, ενώ αρκετοί υποστηρίζουν ότι ένας από τους experts που θα συμμετάσχει, είναι και ο στενός συνεργάτης της Δούκισσας, Παντελής Τουτουντζής.

Αναμένουμε εξελίξεις.