Eίναι πια επίσημο: Αυτός είναι ο ηθοποιός που αναλαμβάνει τον ρόλο του Depp στο Fantastic Beasts 3

Eίναι πια επίσημο: Αυτός είναι ο ηθοποιός που αναλαμβάνει τον ρόλο του Depp στο Fantastic Beasts 3

Ξεκίνησε ως πρόταση των θαυμαστών και έγινε πράξη!

Ο Johnny Depp ως γνωστόν, κρίθηκε ένοχος στη δικαστική διαμάχη με την εφημερίδα «The Sun», είναι και επισήμως «Wife beater» και όπως ήταν αναμενόμενο, η καριέρα του άρχισε να παίρνει την κατιούσα μιας και μετά την απόλυσή του από τη Disney και το νέο franchise των «Pirates of the Caribbean», ήρθε και η απομάκρυνσή του από το «Fantastic Beasts 3».

Ο διάσημος ηθοποιός, είχε αναλάβει τον ρόλο του Gellert Grindelwald μεγάλου αντιπάλου του Albus Dumbledore τον οποίο υποδύεται ο Jude Law. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απομάκρυνση του star, οι φανς της ταινίας κατέκλυσαν το διαδίκτυο με τις δικές τους προτάσεις για το ποιος θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο του Johnny και να τον φέρεις εις πέρας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ανάμεσα στις προτάσεις λοιπόν, ήταν και το όνομα του Δανού ηθοποιού Mads Mikkelsen ο οποίος έχει ταυτιστεί με ρόλους «κακών» στη μεγάλη οθόνη. Ο ίδιος ο Μikkelsen ωστόσο, διαχώρισε τον εαυτό του από το κοινό, λέγοντας ότι δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση για τη συγκεκριμένη ταινία. Αυτά, δύο εβδομάδες πριν, γιατί πριν λίγο είχαμε την επίσημη ανακοίνωση του studio.

madssss

Τον ρόλο του Gellert Grindelwald τελικά, θα... αναλάβει ο Mads Mikkelsen, και επισήμως πια, και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσαμε να φανταστούμε κάποιον πιο ταιριαστό για τον ρόλο αυτό.

Να θυμίσουμε ότι ο Johnny, γύρισε μία μόλις σκηνή από το τρίτο μέρος της ταινίας, και έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό 10 εκατομμύρια δολάρια! Κάτι μου λέει ότι θα τα χρειαστεί πολύ σύντομα.