Τι απάντησε το Παλάτι για την αποβολή της Meghan: Η αλήθεια για όσα γνώριζαν

Τι απάντησε το Παλάτι για την αποβολή της Meghan: Η αλήθεια για όσα γνώριζαν

Άραγε τι γνώριζαν οι royals για την εγκυμοσύνη και αποβολή της Meghan

H χτεσινή συγκινητική εξομολόγηση της 39χρονης Meghan Markle στους Times, με την αποκάλυψη της αποβολής που είχε μέσα στον Ιούλιο αλλά και η περιγραφή με τις δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο, έκανε πολλούς να ταυτιστούν με τη δούκισσα.

«Ένιωθα πως όσο είχα αγκαλιά το πρωτότοκο παιδί μου, έχανα το δεύτερο.
Ώρες αργότερα ξαπλωμένη σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, κρατούσα το χέρι του συζύγου μου, ένιωθα την ηρεμία της παλάμης του και φιλούσα τα δάχτυλά του υγρά από τα δάκρυά μας. Βλέποντας τους λευκούς τοίχους τα μάτια μου κρεμάστηκαν ψηλά προσπαθώντας να φανταστώ πώς θα γίνουμε καλά»;.

Την ίδια στιγμή, όλοι απορούσαν τι γνώριζε για την ατυχή αυτή εγκυμοσύνη το Παλάτι. Μετά το Megxit που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2020 και την εμπλοκή των Sussexes στις εκλογές των ΗΠΑ αλλά και την απόφαση του Harry να παραχωρήσει το σπίτι του στο Frogmore Cottage στην ξαδέρφη του Ευγενία, το ρήγμα στις σχέσεις του ζευγαριού με την βασιλική οικογένεια φαίνεται να είναι μεγάλο και οριστικό.

Εκπρόσωπος του Παλατιού σχολίασε πάντως την αποβολή της Meghan τονίζοντας:
«Αυτό το πολύ προσωπικό ζήτημα δεν θα το σχολιάσουμε».

Πηγή του BBC τόνισε πως η Meghan είναι καλά στην υγεία της και πως ήθελε να μιλήσει για να εξηγήσει πόσο συχνή είναι μια αποβολή και πόσο λίγο μιλάμε για το γεγονός αυτό.

Ο Alistair Bruce royal ανταποκριτής του Sky News υποστήριξε πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν φαίνεται να γνώριζαν για όλη αυτή την κατάσταση και πως αυτό που ήξεραν είναι πως ο Harry είχε ενημερώσει πως η Meghan θα γράψει κάτι πολύ προσωπικό για τους Times.

Η Κate Nicholl του Vanity Fair από τη μεριά της, εξήγησε πως το Παλάτι γνώριζε για την εγκυμοσύνη εδώ και μήνες και υποστήριξαν πολύ την Markle.

«Ο Harry ήταν σε επαφή με την οικογένειά του το καλοκαίρι και ήξεραν τι συνέβη. Οι royals δεν ανοίγουν ποτέ την καρδιά τους αλλά η Meghan το βλέπει διαφορετικά». Κανένας λογαριασμός του Παλατιού στα social media δεν αναφέρθηκε στην αποβολή της Meghan και η βασίλισσα, ο Κάρολος αλλά και ο William ένιωσαν μεγάλη θλίψη όταν έμαθαν τα νέα.

Πάντως η γενναία Meghan είχε κάνει δύο zoom calls μετά την αποβολή της μέσα στον Ιούλιο.