Η Madonna είναι trend στο Twitter για τον πιο παράδοξο λόγο

Η Madonna είναι trend στο Twitter για τον πιο παράδοξο λόγο

Έχεις δει τι έχει συμβεί;

Τις τελευταίες ώρες η Madonna είναι το νούμερο ένα trend στο Twitter και η αιτία είναι αρκετά παράδοξη και απρόσμενη, αφού κανείς δεν φανταζόταν κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια ο λόγος που η Madonna είναι trend στο twitter δεν έχει να κάνει καθόλου με τη βασίλισσα της pop.

Η 62χρονη star και ερμηνεύτρια του «Like a Prayer» άρχισε να γίνεται trend στο Twitter την Τετάρτη (25 Νοεμβρίου) και οφείλεται σε περίπτωση λανθασμένης ταυτότητας, καθώς οι χρήστες μπερδεύονται με τα μηνύματα συλλυπητηρίων που δίνονται για τον Diego Maradona, τον θρύλο του ποδοσφαίρου που πέθανε δυστυχώς στην ηλικία των 60.

Πολλά από τα tweets με τάση στο «Madonna» είναι άνθρωποι που επισημαίνουν ότι είναι ο «Maradona», που πέθανε, όχι η «Madonna». Η Madonna, η οποία είναι ακόμα ζωντανή και καλά, δεν αντέδρασε στις ειδήσεις του Trending Topic, ωστόσο στο account της κυκλοφόρησε μόλις μια νέα έκδοση HD του μουσικού βίντεο για το επιτυχημένο hit του 2005, «Hung Up».

Στη gallery που ακολουθεί παρακάτω θα δεις μερικά από τα tweets που έγιναν και επεσήμαναν πως δεν είναι η Madonna που πέθανε, αλλά ο Diego Armando Maradona. Όπως και να έχει ελπίζουμε η 62χρονη να είναι πάντα καλά, και παράλληλα ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πασίγνωστου ποδοσφαιριστή που έφυγε έτσι ξαφνικά στα 60 του χρόνια.