Μετά από μήνες χωριστά το διάσημο ζευγάρι πήρε την οριστική απόφαση

Μετά από μήνες χωριστά το διάσημο ζευγάρι πήρε την οριστική απόφαση

Μετά από 15 χρόνια μπαίνει οριστικό τέλος

Μετά από μήνες χωρισμού, το διάσημο ζευγάρι παίρνει και επίσημα διαζύγιο. O λόγος για την 34χρονη Megan Fox και τον 47χρονο Brian Austin Green που χωρίζουν και επίσημα.
Η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά την προηγούμενη ανακοίνωση χωρισμού τον Σεπτέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έφερε στη δημοσιότητα του TMZ, η Fox ζητά την κοινή νομική και φυσική κηδεμονία των τριών παιδιών του ζευγαριού, του 8χρονου Noah Shannon, του 6χρονου Bodhi Ransom και του 4χρονου Journey River ενώ ζητά να έχει τη δυνατότητα να αποτρέψει τη συζυγική υποστήριξη τόσο για την ίδια όσο και για τον Brian.



Ο Green πάλι συμφωνεί με τα περισσότερα από όσα ζητά η Fox αλλά θέλει να παραμείνει η συζυγική υποστήριξη στο τραπέζι.


Εν τω μεταξύ και η ημερομηνία χωρισμού που θέτει το ζευγάρι διαφέρει. Ο Green υποστηρίζει πως χώρισαν στις 5 Μάρτη 2020 και η Fox τοποθετεί τον χωρισμό πριν έναν χρόνο, το Νοέμβριο του 2019.

Η Fox πάντως φαίνεται να είναι η πιο σκληρή μετά τον χωρισμό, κάνοντας ήδη την πρώτη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τον μουσικό αγαπημένο της Machine Gun Kelly, ενώ πρόσφατα δεν δίστασε να επιτεθεί στον πρώην σύζυγό της για την απόφασή του να δημοσιεύσει φωτογραφία στο Instagram με έναν από τους γιους τους.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Fox καταθέτει αίτηση διαζυγίου. Το 2015 είχε συμβεί το ίδιο, προέκυψε η τρίτη εγκυμοσύνη της και το ζευγάρι παρέμεινε μαζί μέχρι σήμερα.