Η Gwen Stefani έκανε τα μαλλιά του γιού της μοϊκάνα

Η Gwen Stefani έκανε τα μαλλιά του γιού της μοϊκάνα

Μπλε. Μπλε μοϊκάνα. Γιατί αν δεν το κάνει η Gwen Stefani ποια θα το κάνει;

Μπορεί η κλασική ατάκα «άσε με μάνα, σηκώνω μοϊκάνα» να ήταν δημοφιλής στα 80s στην Ελλάδα και, πλέον, να την λέμε που και που για πλάκα, φαίνεται όμως πως το trend της μοϊκάνας μια χαρά κρατεί στην Αμερική. Ακόμα κι αν είσαι 5 χρονών και η μοϊκάνα σου είναι μπλε.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Gwen Stefani και ο άντρας της Gavin Rossdale, πήραν τους δυο γιους τους, τον 5χρονο Kingston και τον 2χρονο Zuma, για βόλτα και ψώνια στο West Hollywood.

Μεταξύ αγοράς παπουτσιών, γλυκών κερασμάτων και ένα σολάρισμα του Zuma σε ένα σετ παιδικών ντραμς, δείχνοντας έτσι πως τα ροκ γονίδια των γονιών του τα έχουν καταφέρει μια χαρά, αυτό που δεν πέρασε διόλου απαρατήρητο ήταν η ριζική αλλαγή στο χτένισμα του Kingston. Ο 5χρονος μπόμπιρας, δεν είχε πλέον τα λευκόξανθα μαλλιά του, αλλά μία εντυπωσιακή, μπλε μοϊκάνα, να χωρίζει με στυλ το ξυρισμένο του κεφάλι στα δύο.

Η αλήθεια είναι πως αν βλέπαμε το συγκεκριμένο κούρεμα σε κάποιο άλλο παιδί 5 χρονών, ίσως και να μας φαινόταν αστείο, αν όχι τραγικό. Όταν όμως έχεις να κάνεις με το πιο ροκ ζευγάρι του Hollywood, των οποίων τα παιδιά είναι, ίσως, τα πιο cool ανήλικα στον κόσμο, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να θαυμάσεις το πόσο άνετα και με στυλ «φορά» το νέο του χτένισμα ο Kingston. Είπαμε, γονίδια είναι αυτά.