Τι κάνουν έξω από το κοσμηματοπωλείο Ben Affleck και Ana de Armas;

Τι κάνουν έξω από το κοσμηματοπωλείο Ben Affleck και Ana de Armas;

Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα

Πριν από μερικές ημέρες είδαμε τον Ben Affleck και την Ana de Armas να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά στο διάλειμμα των γυρισμάτων της ταινίας που πρωταγωνιστούν μαζί. Όμως δεν ήταν τα φιλιά που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, αλλά το τεράστιο μονόπετρο που φορούσε στο χέρι της η νεαρή ηθοποιός και με τόση χάρη έδειχνε. Φυσικά αναρωτηθήκαμε τι μπορεί να σημαίνει το δαχτυλίδι αυτό στο χέρι της, κι εννοείται η σκέψη μας πήγε στον αρραβώνα και μόνο.

Κι ενώ περιμένουμε ακόμη να μάθουμε κάτι σχετικά με αυτό το θέμα και το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει το εντυπωσιακό μονόπετρο, να σου εμφανίζονται ξανά οι δυο τους. Και που είναι το κακό θα μας πεις; Πουθενά θα σου απαντήσουμε, αλλά όταν τους βλέπουμε να απαθανατίζονται έξω από κοσμηματοπωλείο δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε.


https://www.instagram.com/p/CIEB8J-nbM1

Οι δυο τους έριξαν και άλλο λάδι στις φήμες που τους θέλουν να έχουν αρραβωνιαστεί κρυφά με αυτήν τους την εμφάνιση, και αλήθεια δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε πια. Σήμαινε κάτι άραγε το δαχτυλίδι αυτό στο χέρι της ή μήπως δεν της το έδωσε ο Ben; Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί μια μέρα πριν το Thanksgiving και αναρωτιόμαστε εμείς τώρα, μήπως σε αυτό το κοσμηματοπωλείο αγοράστηκε κάτι, το οποίο δόθηκε στην Ana τη χθεσινή γιορτινή μέρα;

Μήπως τα πράγματα μεταξύ τους έχουν προχωρήσει τόσο πολύ και δεν θέλουν να το αποκαλύψουν ακόμη; Θα περιμένουμε, και κάποια στιγμή σίγουρα θα μάθουμε.