Mad Video Music Awards: Τα μουσικά βραβεία θα τα δούμε στο Mega

Mad Video Music Awards: Τα μουσικά βραβεία θα τα δούμε στο Mega

Ποιος θα τα παρουσιάσει;

Το 2020 με την άφιξη του έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή μας, και σε πράγματα που κάθε χρόνο θεωρούσαμε δεδομένο πως θα συμβαίνουν. Ένα από αυτά που δεν έγινε ποτέ φέτος το καλοκαίρι, είναι MAD Video Music Awards. Η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής που παραδοσιακά την παρακολουθούμε στους δέκτες μας κάπου στα τέλη του Ιουνίου, φέτος δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας κάτι που βρήκαμε εντελώς λογικό και φυσιολογικό.

Αν όμως πίστευες πως το 2020 θα φύγει χωρίς να δούμε τα φετινά βραβεία έκανες λάθος. Τα Mad Video Music Awards όχι μόνο θα πραγματοποιηθούν, αλλά θα προβληθούν και τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του Mega. Την αποκάλυψη έκανε χθες η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της Πάμε Δανάη, ενώ μας αποκάλυψε επίσης πως παρουσιαστής δεν θα είναι άλλος από τον Θέμη Γεωργαντά.

Στις 26 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας γιορτή της μουσικής, ενώ μερικές ημέρες μετά, στις 3 Ιανουαρίου 2021, θα προβληθεί και το MadWalk με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

«Θα γίνει μια τηλεοπτική βραδιά, που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα προηγούμενα χρόνια, με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα υπάρχει κοινό», είπε αρχικά, ενώ ανέφερε επίσης ότι στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος καλλιτέχνες όπως η Ελένη Φουρέιρα, η Έλενα Παπαρίζου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.



Η επίσημη ανακοίνωση του Mega αναφέρει:

«Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα «Mad Video Music Awards 2020» έρχεται τον Δεκέμβριο και αποκλειστικά στο Mega. H αγαπημένη μουσική διοργάνωση δίνει ραντεβού με το κοινό, για 17η συνεχόμενη χρονιά, κρατώντας όμως αυτή τη φορά τις αποστάσεις.

Ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό σόου µε τη βράβευση των μεγαλύτερων ονομάτων της εγχώριας µουσικής βιοµηχανίας με εντυπωσιακά acts, συγκινητικές στιγμές, δυνατές εκπλήξεις on stage και αποκλειστικό backstage υλικό. Αυτή είναι η αγαπημένη συνταγή των «Mad Video Music Awards 2020», των μακροβιότερων μουσικών βραβείων, που προσαρμόζονται, εξελίσσονται και πρωτοπορούν, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια.

Οι φετινές απονομές των βραβείων όμως πρωτοτυπούν, καθώς αποκτούν τηλεοπτικό χαρακτήρα. Αυτή τη χρονιά μένουμε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι και παρακολουθούμε αποκλειστικά στο MEGA τη βράβευση των αγαπηµένων µας καλλιτεχνών.

Τα πιο ανατρεπτικά «Mad Video Awards και Music Acts» έρχονται στην απόλυτη μουσική εκδήλωση του 2020».