Η δημόσια στήριξη της Chrissy Teigen στη Meghan Markle θέλει χειροκρότημα

Η δημόσια στήριξη της Chrissy Teigen στη Meghan Markle θέλει χειροκρότημα

Η στάση της Chrissy ήταν αυτή που περιμέναμε

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από δύο εικοσιτετράωρα η είδηση της Meghan Markle πως τον Ιούλιο που μας πέρασε υπέφερε από μία αποβολή, όντας έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της με τον πρίγκιπα Harry. Η είδηση αυτή πραγματικά μας στεναχώρησε όσο καμία άλλη και ευχόμαστε τόσο η Meghan, όσο και ο Harry να είναι καλά και σύντομα να μας ανακοινώσουν μια ευχάριστη είδηση.

Στο δοκίμιο της για τους New York Times, η Meghan αποκάλυψε πώς ήξερε ότι έχασε το δεύτερο παιδί της μετά από έντονο πόνο. «Έπεσα στο πάτωμα μαζί με τον Archie στην αγκαλιά μου, ψελλίζοντας ένα νανούρισμα για να μας κρατήσει ήρεμους, ένας χαρούμενος τόνος σε αντίθεση με όσα ένιωθα πως πηγαίνουν στραβά», έγραψε η Meghan. «Ήξερα, καθώς έπιανα το πρωτότοκο παιδί μου, ότι έχανα το δεύτερο».



Μετά την αποκάλυψη, πολλοί βγήκαν για να υποστηρίξουν τη δούκισσα, συμπεριλαμβανομένης της Chrissy Teigen, η οποία απάντησε σε ένα tweet το οποίο κατακεραύνωνε τη Meghan Markle.

«Υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί πραγματικά τον πόνο και την τεράστια αίσθηση της αποβολής ή μήπως επικρίνουν την απόφαση της Meghan να γράψει 1.000 λέξεις για τον εαυτό της;» ο χρήστης του Twitter που επέκρινε το άρθρο έγραψε στην πλατφόρμα. «Τι παραπάνω δίνει αυτό το κείμενο σε όσους περνούν μια τραγωδία σαν αυτή;" Τότε η Chrissy η οποία πέρασε την ίδια φάση πριν από δύο μήνες περίπου σχολίασε:

«Το βραβείο για το απόλυτο σκ...α του σήμερα πηγαίνει στον Marco Giannangeli. Συγχαρητήρια για τα σκ...α», έγραψε η Chrissy. Στην πορεία ωστόσο διέγραψε την πρώτη απάντησή της και συμπλήρωσε με άλλο σχόλιο: «Με συγχωρείτε, ξέχασα ότι προσπαθώ να είμαι πιο ευγενική».

Δες το tweet της στη gallery που ακολουθεί.