Η Gwyneth Paltrow μας δείχνει τα παιδιά της σε μια σπάνια φωτογραφία

Η Gwyneth Paltrow μας δείχνει τα παιδιά της σε μια σπάνια φωτογραφία

Και η κόρη της είναι μια κούκλα

Σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει ή δεν το θυμάσαι, η Gwyneth Paltrow έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Chris Martin την 16χρονη Apple και τον 14χρονο Moses. Και η αλήθεια είναι πως δεν τα βλέπουμε και πολύ συχνά στα social media accounts των γονιών τους ή σε διάφορες εξόδους τους. Η Ημέρα των Ευχαριστιών όμως ήταν αυτή η μέρα που η Gwyneth μας έδειξε τα παιδιά της μετά από πάρα πολύ καιρό.

Η σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού έγινε viral σε χρόνο dt και δεν αναρωτιόμαστε γιατί. Είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε τα παιδιά της Gwyneth, θα τολμήσουμε να χρησιμοποιήσουμε και την πρόταση «είχαμε αρκετά χρόνια», και η αλήθεια είναι πως ενθουσιαστήκαμε.

Η 48χρονη ηθοποιός ανέβασε τη φωτογραφία με τα παιδιά της στην Ημέρα των Ευχαριστιών, στο account της, γράφοντας στο caption που συνόδευε τη φωτό: «Σε αυτή την 26η Νοεμβρίου ήμουν σε θέση να επισκεφτώ τον τόπο ανάπαυσης του πατέρα μου (στα γενέθλιά του) με αυτές τις δύο αγάπες της ζωής μου. Χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών. Η ζωή έχει απίστευτα σκαμπανεβάσματα. Ίσως το να νιώθεις όλα ταυτόχρονα είναι τέχνη».

Στη φωτό βλέπουμε την κούκλα Apple, αλλά και τον έφηβο πια Moses, ο οποίος θα λέγαμε πως μάλλον μοιάζει στον μπαμπά Chris Martin.