Αδερφές Jenner: Mήπως έχουν αρχίσει να απειλούνται από τις αδερφές Hamlin;

Αδερφές Jenner: Mήπως έχουν αρχίσει να απειλούνται από τις αδερφές Hamlin;

Η Amelia και η Delilah ήρθαν για να μείνουν!

Ο κόσμος της showbiz για κάποιο ανεξήγητο λόγο, γοητεύεται από τα διάσημα αδέρφια. Οι αδερφές Hadid και οι αδερφές Jenner είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα, πολύ νέων ανθρώπων, που επηρεάζουν τους νέους σε πολλά επίπεδα, είτε μέσω των social media τους είτε ακόμα και μέσω των εμφανίσεών τους.

Και αν οι αδερφές Hadid έχουν σαφέστατα διαφοροποιηθεί επιλέγοντας η μία να γίνει μητέρα και η άλλη, καθαρά το κομμάτι της μόδας, οι αδερφές Jenner, ίσως επειδή ανήκουν και στην οικογένεια Kardashian, παραμένουν βασικοί πυλώνες των εφηβικών trends εκεί έξω.

Μπορεί λοιπόν τόσα χρόνια να έπαιζαν χωρίς αντίπαλο, αλλά φαίνεται ότι μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσουν να φοβούνται μιας και στο προσκήνιο έχουν έρθει άλλες δύο αδερφές, νέες, όμορφες, φυσικά πλούσιες που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Αυτές είναι οι αδερφές Hamlin, Delilah Belle και Amelia Gray, οι οποίες είναι οι κόρες της σέξι ηθοποιού Lisa Rina και του Harry Hamlin και οι οποίες εκτός από celebrities- με ό, τι αυτό συνεπάγεται- είναι και μοντέλα.

Τους τελευταίους λοιπόν μήνες, υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον γύρω από τα δύο πολύ όμορφα και σέξι κορίτσια, ιδίως μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της Amelia, με τον Scott Disick. Παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, αυτή είναι 19 αυτός 37, οι δυο τους φαίνεται να περνούν τέλεια, ενώ η νεαρά Hamlin, λαμβάνει επιτέλους τη δημοσιότητα που τόσο επιθυμούσε. Απ’ έξω από όλο αυτό, δεν θα μπορούσε να μείνει και η μεγαλύτερη αδερφή της Delilah, η οποία είναι εξίσου εντυπωσιακή. Μάλιστα τα δύο κορίτσια κυνηγούν μανιωδώς οι paparazzi, ενώ πρόσφατα είχαν ποζάρει και για την καμπάνια της Kim Kardashian, Skims, φυσικά ως μοντέλα!

Φαίνεται ότι οι αγαπημένες Jenners, απέκτησαν σοβαρό ανταγωνισμό.

Δες την παρακάτω gallery: