Πριν την Diana, ο Κάρολος είχε κάνει πρόταση γάμου σε δύο άλλες γυναίκες

Πριν την Diana, ο Κάρολος είχε κάνει πρόταση γάμου σε δύο άλλες γυναίκες

Και ξέρουμε ποιες είναι αυτές.

Το The Crown έφερε περισσότερο από ποτέ τη βασιλική οικογένεια κοντά στο κοινό. Η τέταρτη σεζόν κυκλοφόρησε τα επεισόδιά της και μαζί με αυτά ήρθαν και οι νέες προσωπικότητες που περιμέναμε. Η ιστορία, στο σημείο που είχε φτάσει, εκ των πραγμάτων οδηγούσε χρονικά εκεί όπου ο πρίγκιπας Κάρολος γνώρισε τη Lady Spencer που στη συνέχεια έγινε η πριγκίπισσα Diana που αγαπήσαμε.

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για αυτήν τη σεζόν. Ο τρόπος που προβλήθηκε η όλη σχέση τους έβαλε στην καρέκλα του κακού τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ η Diana μόνο συμπόνια ενέπνευσε στους θεατές.




Η «βασίλισσα στις καρδιές του κόσμου» έδειχνε να μην μπορεί να αντέξει τη ζωή στο Παλάτι. Η σχέση του συζύγου της με την Camilla Parker σίγουρα δεν έκανε εύκολα τα πράγματα. Η πριγκίπισσα πέρασε μέχρι και περίοδο που κλεινόταν στο δωμάτιό της μη θέλοντας να δει κανέναν. Ώσπου στο τέλος ήρθε η ρήξη.

Ήξερες, ωστόσο, ότι ο Κάρολος, πριν την Diana είχε κάνει πρόταση γάμου σε δύο άλλες γυναίκες;

Η πρώτη από αυτές ήταν η Anna Wallace, μία Σκωτσέζα κληρονόμος, η οποία αρνήθηκε να τον παντρευτεί, με πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι ο λόγος πίσω από την απόφασή της ήταν ότι δεν ήθελε να έρχεται δεύτερη μετά την Camilla.




Η δεύτερη ήταν η Lady Amanda Knatchbull, δεύτερη ξαδέρφη του και εγγονή του Λόρδου Mountbatten. Η Knatchbull επίσης αρνήθηκε γιατί η πρόταση έγινε λίγο μετά τη δολοφονία του παππού της από την IRA και δεν ήθελε να βρίσκεται ακόμα περισσότερο στα πυρά της βασιλικής οικογένειας στην ιδέα ενός πιθανού royal wedding.