Έχεις δει τη μαμά της Sofia Vergara; Μοιάζει απίστευτα με την κόρη της

Έχεις δει τη μαμά της Sofia Vergara; Μοιάζει απίστευτα με την κόρη της

Είναι πανέμορφη!

Στον χώρο του Hollywood, έχουμε δει πολλές γυναίκες, τόσο λαμπερές που να μην μπορείς να πιστέψεις το θέαμα. Φυσικά και η περιποίηση που υπάρχει στο κομμάτι της ομορφιάς και της μόδας είναι κάτι που δεν αμφισβητείται, ωστόσο, και πάλι, όταν γίνεσαι μάρτυρας τέτοιων στιγμών, δεν παύεις να μένεις με το στόμα ανοιχτό.

Πάρε, για παράδειγμα, τη Sofia Vergara. Η ηθοποιός επί της ουσίας έχει «χτίσει» την καριέρα της πάνω στην εμφάνισή της. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο κομμάτι της ομορφιάς -προφανώς είναι μία πολύ ωραία γυναίκα- αλλά και στο sexiness που αποπνέει. Πρόκειται για μία σταρ που ανήκει στα sex symbol και σε μεγάλο βαθμό για αυτήν την κατάταξη ευθύνονται οι εκρηκτικές της αναλογίες.




Η Vergara, λοιπόν, έχει και μία πολύ όμορφη και γλυκιά μαμά. Το όνομα αυτής Margarita Vergara de Vergara. Η ηθοποιός μάς έχει δείξει ανά διαστήματα τη μαμά της και, αν και χαμηλών τόνων, φαινομενικά τουλάχιστον, το ταπεραμέντο που έχει και η κόρη της είναι ορατό. Τι άλλο είναι προφανές; Η ομοιότητά τους.

Μπορεί αναμενόμενα να υπάρχει διαφορά ηλικίας, όμως, αν προσέξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, οι δύο γυναίκες μοιάζουν πολύ και μπορείς να δικαιολογήσεις από πού πήρε τα γονίδια η αγαπημένου σου ηθοποιός.

Δες και το βίντεο που ανέβασε πρόσφατα η Sofia.