Η Δανάη Λιβιεράτου άλλαξε τα μαλλιά της και είναι μία κούκλα

Η Δανάη Λιβιεράτου άλλαξε τα μαλλιά της και είναι μία κούκλα

Υπέροχο χρώμα

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω της. Το ίδιο και η αδερφή της, Νεφέλη, ωστόσο, σήμερα το επίκεντρο της προσοχής είναι η ίδια για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: τα μαλλιά της.

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram εξαιρετικά επιτυχημένο. Ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τη ζωή της και έτσι το κοινό τη βλέπει στην καθημερινότητά της και σε ό,τι επιλέγει να προσθέσει σε αυτήν.

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη φυσική της ομορφιά, αυτό που σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει είναι το ταλέντο της στο τραγούδι. Η Δανάη, παίρνοντας από τα γονίδια του μπαμπά της, τραγουδάει πολύ ωραία και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μαζί μας βίντεο που το αποδεικνύουν.






Σήμερα, όμως, το θέμα δεν είναι η φωνή της αλλά η αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της. Η φωτογραφία που έκανε story στο προφίλ της δείχνει αρκετά ανανεωμένα τα μαλλιά της. Αυτό που φαίνεται από τη photo είναι ότι τα έχει «ανοίξει» αρκετά στο χρώμα και της πάνε πολύ, αφού φωτίζουν το πρόσωπό της.

Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.